Költöztetés vidékre

Közzétéve

koltoztetes-videkreKöltöztetés olcsón vidékre. Bármelyik vidéki városba gyorsan és zökkenőmentesen elköltöztetjük. Vidéki útnál  3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén, értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk.Szeretne vidékre költözni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón költözni, úgy, hogy közben tudja, hogy vigyáznak értékeire, és különös gonddal kezelik személyes tárgyait? Akkor olvassa el referenciáinkat, és költözzön velünk vidékre! Költöztetünk a környékbeli megyékben, Gödöllőn, Budaörsön, Fóton, Vácon, de bármelyik vidéki városba szívesen elmegyünk, megszervezzük, és lebonyolítjuk a költöztetést.

Egyre több Budapesti lakos vásárol vidéken házat, ingatlant. Ennek az az oka, hogy a fővárosban egyre drágábbak az ingatlanok, míg vidéken a leépítések és a növekvő elvándorlás miatt egyre olcsóbbak a házak. Ha valaki vidéki családi házat vesz, azt egyrészt befektetésnek vásárolja, másrészt Budapestet elhagyva a vidéki pihenés nyugalmát keresi. Főleg a keleti országrészben csökkentek jelentősen az ingatlan árak és ez jó alkalom lehet a fővárosban lakóknak, hogy saját ingatlant vásároljanak. Ezért a vidéki költöztetések száma is jelentősen megemelkedett az utóbbi években, mi ezt a gyakorlatban is tapasztaljuk. Miben más a vidéki költöztetés, mint a Budapesti? Egyrészt a vidékre költözők általában sokkal több felszerelési tárgyat visznek magukkal, sokkal tovább szokott tartani a költöztetés előkészülete is, a csomagolás, zsákolás, bútorfóliázás. Ameddig a fővárosi költöztetések sokszor fél nap alatt lezajlanak, a vidéki költöztetés sokszor az éjszakába is benyúlik. Mivel cégünk 0-24-órában dolgozik, ezért nem számít, hogy meddig tart a költöztetés, ha szükséges éjszaka is rakodunk. Az előkészítés során ha ügyfelünk igényt tart rá, akkor segítünk:

 • Takarítás a költöztetés előtt és után: (kitakarítunk beköltözés előtt, ahonnan pedig ügyfelünk kiköltözik, ott kitakarítunk a kiköltözés után.
 • Csomagolás: Segítünk a csomagolásban: dobozokba tesszük a nehezebb tárgyakat, könyveket, stb. zsákokba pedig a ruhaneműket illetve a lakástextilt. Ezt a szolgáltatást azoknak érdemes igénybe venni akik nem rendelkeznek segítővel, idősek, betegek, stb. Csomagolóanyagot tudunk biztosítani.
 • Bútorszerelés, bútorfóliázás: ha szükséges lapra szereljük bútorát, és fóliába csomagoljuk. Így kevesebb helyet is foglal a szállításnál, könnyebb mozgatni, és az új helyén pedig összeállítjuk.

Előfordulhat, hogy valaki vidékről szeretne Budapestre költözni, természetesen ebben az esetben is számíthat ránk. Vidéki tarifáinkat úgy állítottuk össze, hogy megérje minket választani a szállításhoz, hiszen ezt a kedvező árat csak nagyon kevesen tudjuk vállalni.

Természetesen nem csak lakossági költöztetést vállalunk vidékre, hanem cégeket is költöztetünk vidéki városokba. Mindegy, hogy csak egy irodát kell költöztetni vidékre, vagy egy teljes irodaházat, megoldjuk a feladatot. Nagy kapacitással rendelkezünk, és a költöztetés portfólión belüli össze kihívásnak eredményesen tudunk megfelelni. Az iroda költöztetések során vállaljuk:

 • Komplett irodák, cégek, irodaház, központ vidékre költöztetését
 • Irodagépek, berendezések csomagolását, rakodását, szállítását, kirakodását.
 • Műszerek, műszaki cikkek szállítását, mozgatását.
 • Nehéz bútorok, páncélszekrények vidéki szállítását, mozgatását.
 • Dokumentációk, bedobozolt iratok, stb. szállítását.
 • Rendszeres illetve eseti jellegű vidéki fuvarozást, szállítást.
 • Tehertaxi biztosítása vidéki fuvarokhoz.
 • Költöztető autó biztosítása nagy távolságú fuvarokhoz.
 • Vidéki irodák átköltöztetése akár épületen belül is lehetséges.

Mivel több mint húsz éve végzünk céges költöztetést nem csak vidéken hanem Budapesten is ezért nagy gyakorlatunk van, és minden felmerülő problémára megkeressük a legoptimálisabb megoldást. Ha Önnek cége van és vidéki költöztetés előtt áll akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, és szakértő segítségét kérni. Akár a tervezéstől kezdve az előkészítésen keresztül a végleges elhelyezésig segyítséget tudunk nyújtani a vidéki költöztetés lebonyolításában.

Ha esetleg olyan különleges dolgot kell szállítani amelyik méretei, kiterjedése vagy súlya miatt különleges bánásmódot igényel, akkor is kereshetnek bennünket, hiszen fuvaroztunk már több milliós hangversenyzongorát, összeszerelt épületet és még Dinoszauruszt is, tehát bátran vállaljuk a kihívásokat. Ha nehezen hozzáférhető helyről kell kivenni súlyos tárgyat, a helyszíni felmérés után kidolgozzuk a megfelelő eljárást és elvégezzük a feladatot, hiszen nekünk nincsenek problémák, hanem megoldandó feladatok vannak.

Mivel mindegyik költöztetői feladat különbözik a másiktól, a főbb árainkat megtalálja az Áraink menüpontban, vagy kérhet komplett árajánlatot is az elvégzendő munkára. Végleges és pontos árat az összes körülmény megismerése után tudunk adni. Nem féljen a költöztetéstől, lehet ezt gördülékenyen és vidáman is csinálni. Keressen bátran bennünket, kérjen árajánlatot!