Ugrás a tartalomhoz

Költöztetés országosan

koltoztetes-videkreKöltöztetés olcsón belföldön. Bármelyik vidéki városba gyorsan és zökkenőmentesen elköltöztetjük. Vidéki útnál  3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén. Értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk. Szeretne vidékre költözni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón költözni? Ár érték arányban kiváló szolgáltatásokat keres? Fontos, hogy tudja vigyáznak értékeire, és különös gonddal kezelik személyes tárgyait? Akkor olvassa el referenciáinkat, és költözzön velünk vidékre!

Költöztetünk Magyarország egész területén 0-24.

Bármelyik vidéki városba szívesen elmegyünk, megszervezzük, és lebonyolítjuk a költöztetést.

Miért válassza költöztető cégünket?

 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
 • Biztosítással rendelkezünk.
 • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.
 • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára.
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetésben. Sok országban költöztettünk már.

Egyre több Budapesti lakos vásárol vidéken házat, ingatlant. Ennek az az oka, hogy a fővárosban egyre drágábbak az ingatlanok. Vidéken a leépítések és a növekvő elvándorlás miatt egyre olcsóbbak a házak. Ha valaki vidéki családi házat vesz, azt egyrészt befektetésnek vásárolja.

Másrészt Budapestet elhagyva a vidéki pihenés nyugalmát keresi.

Főleg a keleti országrészben csökkentek jelentősen az ingatlan árak. Ez jó alkalom lehet a fővárosban lakóknak, hogy saját ingatlant vásároljanak. Ezért a vidéki költöztetések száma is jelentősen megemelkedett. Az utóbbi években, mi ezt a gyakorlatban is tapasztaljuk.

Miben más a vidéki költöztetés, mint a Budapesti?

Egyrészt a vidékre költözők általában sokkal több felszerelési tárgyat visznek magukkal. Sokkal tovább szokott tartani a költöztetés előkészülete is. A csomagolás, zsákolás, bútorfóliázás. A fővárosi költöztetések sokszor fél nap alatt lezajlanak. Az országos költöztetés sokszor az éjszakába is benyúlik. Mivel cégünk 0-24-órában dolgozik, ezért nem számít, hogy meddig tart a költöztetés. Ha szükséges éjszaka is rakodunk. Az előkészítés során ha ügyfelünk igényt tart rá, akkor segítünk:

 • Takarítás a költöztetés előtt és után: (kitakarítunk beköltözés előtt. Ahonnan pedig ügyfelünk kiköltözik, ott kitakarítunk a kiköltözés után.
 • Csomagolás: Segítünk a csomagolásban: dobozokba tesszük a nehezebb tárgyakat, könyveket, stb. Zsákokba pedig a ruhaneműket illetve a lakástextilt. Ezt a szolgáltatást azoknak érdemes igénybe venni akik nem rendelkeznek segítővel. Idősek, betegek, stb. Csomagolóanyagot tudunk biztosítani.
 • Bútorszerelés, bútorfóliázás: ha szükséges lapra szereljük bútorát, és fóliába csomagoljuk. Így kevesebb helyet is foglal a szállításnál. Könnyebb mozgatni, és az új helyén pedig összeállítjuk.

Előfordulhat, hogy valaki vidékről szeretne Budapestre költözni. Természetesen ebben az esetben is számíthat ránk. Vidéki tarifáinkat úgy állítottuk össze, hogy megérje minket választani a szállításhoz. Hiszen ezt a kedvező árat csak nagyon kevesen tudjuk vállalni. Természetesen nem csak lakossági költöztetést vállalunk vidékre.

Cégeket is költöztetünk vidéki városokba.

Mindegy, hogy csak egy irodát kell költöztetni vidékre, vagy egy teljes irodaházat, megoldjuk a feladatot. Nagy kapacitással rendelkezünk. A költöztetés portfólión belüli össze kihívásnak eredményesen tudunk megfelelni. Az iroda költöztetések során vállaljuk:

 • Komplett irodák, cégek, irodaház, központ vidékre költöztetését.
 • Irodagépek, berendezések csomagolását, rakodását, szállítását, kirakodását.
 • Műszerek, műszaki cikkek szállítását, mozgatását.
 • Nehéz bútorok, páncélszekrények vidéki szállítását, mozgatását.
 • Dokumentációk, bedobozolt iratok, stb. szállítását. 
 • Rendszeres illetve eseti jellegű vidéki fuvarozást, szállítást.
 • Tehertaxi biztosítása vidéki fuvarokhoz.
 • Költöztető autó biztosítása nagy távolságú fuvarokhoz.
 • Vidéki irodák átköltöztetése akár épületen belül is lehetséges.

Mivel több mint húsz éve végzünk céges költöztetést. Nem csak vidéken hanem Budapesten is ezért nagy gyakorlatunk van. Minden felmerülő problémára megkeressük a legoptimálisabb megoldást. Ha Önnek cége van és vidéki költöztetés előtt áll? Akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, és szakértő segítségét kérni. A tervezéstől kezdve az előkészítésen keresztül a végleges elhelyezésig segítséget tudunk nyújtani. Költözzünk együtt!

Gyakorlottak vagyunk a belföldi költöztetés lebonyolításában.

Esetleg olyan különleges dolgot kell szállítani amelyik méretei, kiterjedése vagy súlya miatt különleges bánásmódot igényel? Akkor is kereshetnek bennünket, hiszen fuvaroztunk már több milliós hangversenyzongorát. Összeszerelt épületet és még Dinoszauruszt is, tehát bátran vállaljuk a kihívásokat. Nehezen hozzáférhető helyről kell kivenni súlyos tárgyat? A helyszíni felmérés után elsőként kidolgozzuk a megfelelő eljárást. Ezt követően elvégezzük a feladatot, hiszen nekünk nincsenek problémák. Kizárólag megoldandó feladatok vannak.

Árajánlat, ingyenes felmérés

Mindegyik költöztetői feladat különbözik a másiktól. A főbb árainkat megtalálja az Áraink menüpontban, vagy kérhet komplett árajánlatot is az elvégzendő munkára. Végleges és pontos árat az összes körülmény megismerése után tudunk adni. Nem féljen a költöztetéstől, lehet ezt gördülékenyen és vidáman is csinálni. Keressen bátran bennünket, kérjen árajánlatot!

Ajánlatunk: Duguláselhárítás Budapest 0-24