Költöztetés Budapest

Bútormozgatás csomagolással, takarítással kedvező fix árak. Költöztetés olcsón. Budapesten 0Ft/km a fővárosban INGYEN szállítunk Akció! Olcsó lakossági bútor szállítás, zongora, páncélszekrény, szállítás.

Rakodás, tehertaxi szolgáltatás.

Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek számít, hogy használati tárgyaival és értékeivel gondosan bánjanak a munka során.

Kiemelten vigyázunk értékeire, személyes tárgyaira.

Mindegy, hogy csak pár dobozt kell elszállítani néhány utcával arrébb. Vagy egy teljes családi ház berendezését visszük el száz kilométerre. Egyforma gondossággal fogunk dolgozni minden esetben. Nagy gyakorlattal, helyismerettel rendelkezünk a főváros területén. A  legnehezebben hozzáférhető helyre is be tudunk állni. Megoldjuk a rakodással járó problémákat.

Előre tájékozódunk az utak járhatóságáról.

A fővárosban fontos, hogy lehetőleg a költöztetés közelében tudjunk az autóval leparkolni. Kevesebb időt töltünk így a berakodással. Ez Ügyfeleinknek jelentős költségmegtakarítás.

Leinformálható céges háttér, szakmai múlt

 • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára,
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Nehéz tárgyak szállítása, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.
 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés -ben is, sok országban költöztettünk már.
 • Biztosítással rendelkezünk.

A felmerülő nehézségeket mindig a hatékonyság szem előtt tartásával igyekszünk megoldani, ez alapelvünk. Budapest nagy város, sokat kell benne vezetni különböző útvonalakon és  időpontokban. Fontos, hogy egy fuvarozó kiismerje a reggel illetve délután beduguló szakaszokat. A fuvarozókat illetve az általános jármű forgalmat átépítések akadályozzák. Sokszor elterelések, logikátlan útlezárások, felújítások nehezítik.

A legnehezebben nyaranta lehet közlekedni.

Ilyenkor van a legtöbb útzár, és átépítés. Nagy bosszúság a szállítás során amikor megrakodott teherautóval indulunk útnak. Azután váratlanul beragadunk órákra a csúcsforgalom kellős közepén. Egyrészt a költöztető cég nem tehet a problémáról, hiszen nem ő okozta. Másrészt az ügyfél ideje, pénze bánja a teljesen értelmetlen csúszást.

Ezért fontos az alapos helyismeret, jó tájékozódás, tapasztalat. Ismerni a Budapesti forgalmat, közlekedést kellőképpen már fél siker.

Úgy dolgozunk, ahogyan azt mi is elvárnánk mástól hasonló helyzetben.

Munkamódszerünk a fővárosban is a pontosság, megbízhatóság és alaposság. Nem akadunk meg ha probléma merül fel a munka során. Hanem törekszünk a probléma gyors, pontos és hatékony megoldására. A költözés egy meglehetősen stresszes művelet. Mivel ilyenkor az ember sokszor egy élet munkájának gyümölcsét bízza idegenekre.

Bútorok, könyvek, ruhák, személyes használati tárgyak, műszaki cikkek.

A költöztetések nagy százalékánál már az is előny, ha a csomagolás jó. Mi segítünk a csomagolást megfelelően előkészíteni, és elvégezni. Ha nincs tapasztalata a költöztetésben, akkor olvassa el azt az írást. Ezzel segíteni tudunk a költöztetést megfelelően előkészíteni.

Akkor is számíthat ránk, ha Budapesten nincs aki segítsen a csomagolásban, dobozolásban.

Munkatársaink készséggel állnak kedves Ügyfeleink segítségére.

Ha ilyen segítségre tart igényt kérjük jelezze munkatársunknak. Ilyenkor a megbeszélt segítség a megbeszélt időpontban a helyszínre megy. Segít a költöztetést megfelelően előkészíteni.

A csomagolás, dobozolás, és a bútorok esetleges szétszerelése után hordjuk le a tárgyakat.

Úgy pakoljuk be a gépjárműbe a személyes tárgyakat, hogy az út során minden épségben a helyén maradjon egy fékezésnél is. A csúszkálásra hajlamos tárgyakat rögzítjük. A törékeny és kényes tárgyakat pedig úgy helyezzük el, hogy ne okozhassanak egymásban kárt.

A mai modern bútorok nagy részét szét lehet szerelni, és a szétszerelt bútort könnyebb szállítani. Egyszerűbb rakodni is és utána az új helyén újra összeállítani.

Ezért szoktuk ügyfeleinknek javasolni, hogy van rá lehetőség. A szétszerelhető bútorokat a költöztetés előtt szereljük szét, majd az új lakóhelyen szereljük újra össze.

A szerelésben szakszerű segítséget tudunk nyújtani. Mindenképpen javasolt a bútorszerelés

 • Ha a bútor könnyen szerelhető nagy méretű elemekből áll, amelyek a nyílászárókon nehezen vagy egyáltalán nem férnek ki.
 • Ha a hagyományos szállítással a bútor épségét veszélyeztetjük.
 • Ha törékeny a bútor.
 • Ha nagyon hosszú, magas, stb.

Sokszor az új lakásnál derül csak ki, hogy a régi bútor nem fér be az új házikóba. Általában ilyen esetekre is vannak megoldások. Ha ügyfelünk nem biztos benne, hogy minden berendezési tárgy be fog férni az új lakásba, kérje munkatársunk szakszerű segítségét. Kérésre segítünk az ingyenes helyszíni felmérésben.

Budapesten és 20km körzetén belül ingyen felmérjük a munka nagyságát, és a teendőket.

Szeretnénk megrendelőinknek az elvárható legjobb minőségű költöztetést adni, kedvező áron. Ezért Budapesten NEM számolunk kilométer díjat, és nem tévedünk el. Ha szeretné értékeit gondos kezekre, leinformálható munkatársakra bízni, akkor tegyen próbára bennünket. Bármilyen szállítás esetén keressen bennünket, kérjen árajánlatot.

Vidékre is elmegyünk, Budapestre költöztetjük, tapasztalattal, helyismerettel rendelkezünk.

Tudjuk, hogy mikor merre mehetünk. Nincs órákig tartó bolyongás ismerjük a forgalmas, elkerülendő részeit a városnak.

A 3,5 tonnás járművel való vidéki tarifáink olcsóbbak, mint a személy taxi szolgáltatás díjszabása. Erős és kitartó munkatársakkal dolgozunk.

Nem roppanunk össze a súly alatt, bírjuk a terhelést. Minden esetlegesen felmerülő problémára megkeressük és megtaláljuk a megoldást. Keressen bennünket, hogy ingyenesen felmérhessük az elvégzendő munkát, és kiváló árajánlatot adhassunk Önnek is.

Ha részletes árajánlatot szeretne, töltse ki az űrlapot. Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.