Bútorszerelés

butor-osszeszerelesVállaljuk az általunk kiszállított áruházakban vásárolt lapra szerelt bútorok összeszerelését, összeállítását. Bútorszerelést szeretne a költöztetés során? Hívjon bennünket! Szét és összeszereljük bútorait a költöztetés előtt és után!

A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet, manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva árusítják. Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek, nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást, mivel eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére és onnan nem mozdul többet.

Természetesen bárki megbirkózhat a lapra szerelt bútorok szét és összeszerelésével. Néhány fontos információ

Lapra szerelt bútorok, hogy szereljem össze?

A lapra szerelt bútorok általában egy készletben érkeznek, amely tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, valamint egy összeszerelési útmutatót. Az összeszerelési útmutató általában lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell összeszerelni a bútordarabokat, és tipikusan ábrákkal és/vagy szöveges utasításokkal illusztrálja az egyes lépéseket.

Az összeszerelés előtt győződjön meg arról, hogy minden szükséges alkatrész és eszköz rendelkezésre áll. Általában az összeszereléshez szükséges eszközök közé tartoznak a csavarhúzók, a fogók és a kalapács.

Az összeszerelés során fontos, hogy gondosan kövesse az összeszerelési útmutató lépéseit, és ne ugorjon át semmit. Ha elakad, álljon meg és olvassa el újra az utasításokat, mielőtt továbbmennének. Ha még mindig nem világos, akkor kérjen segítséget valakitől, aki jártas az ilyen típusú bútorok összeszerelésében.

Ha az összeszerelés befejeződött, győződjön meg róla, hogy minden alkatrész szorosan illeszkedik, és az összeszerelt bútor stabil és biztonságos.

Nehéz a lapra szerelt bútorokat összeszerelni?

Az összeszerelési nehézség szintje nagyban függ a lapra szerelt bútor típusától és a darabok bonyolultságától. Általánosságban elmondható, hogy a lapra szerelt bútorok összeszerelése általában nem túl nehéz, ha betartja az összeszerelési útmutatóban található lépéseket, és rendelkezik az összes szükséges eszközzel és alkatrésszel.

butorszereles

Az összeszerelés nehézségi szintjét befolyásolhatja az is, hogy mennyire jártas az adott típusú bútorok összeszerelésében. Ha még sosem állított össze ilyen típusú bútort, akkor előfordulhat, hogy lassabban és körültekintőbben kell haladnia az összeszerelési folyamat során. Azonban az összeszerelési útmutató és a megfelelő eszközök segítségével bárki elboldogulhat az összeszereléssel.

Fontos, hogy az összeszerelt bútor biztonságos és stabil legyen, ezért ne hagyja figyelmen kívül az összeszerelési utasításokat és az alkatrészek szoros rögzítését. Ha kétségei vannak az összeszerelési folyamat során, mindig kérjen segítséget valakitől, aki jártas az ilyen típusú bútorok összeszerelésében.

Miből van a lapra szerelt bútor?

A lapra szerelt bútorok általában különböző anyagokból készülnek, attól függően, hogy milyen típusú bútorról van szó. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori anyagot, amelyekből a lapra szerelt bútorok készülhetnek:

Forgácslap: A forgácslap gyakran használt anyag a lapra szerelt bútorok gyártásához. Ez egy olyan faanyag, amelyet a fakorongok és a fűrészpor ragasztásával állítanak elő.

Laminált forgácslap: A laminált forgácslap azonos az egyszerű forgácslappal, kivéve hogy a felületet egy műanyag laminátummal borítják. Ennek köszönhetően a bútor strapabíróbbá válik, könnyebb tisztítani és ellenállóbb a nedvességgel és a karcokkal szemben.

MDF (közepes sűrűségű farostlemez): Az MDF egy olyan anyag, amelyet a fűrészpor és a ragasztó keverékével állítanak elő. Az MDF bútorok általában stabilabbak, mint a forgácslapból készült bútorok, és sima felületet biztosítanak a festéshez vagy a borításhoz.

Farostlemez: A farostlemez egy faanyag, amelyet több rétegben ragasztanak össze. A farostlemez bútorok általában tartósak és erősek, de súlyosabbak is lehetnek a forgácslapból vagy az MDF-ből készült bútoroknál.

Fém: A lapra szerelt bútorok másik anyaga lehet a fém. Az ilyen típusú bútorok általában könnyűek, tartósak és könnyen tisztíthatóak.

A lapra szerelt bútorok készülhetnek más anyagokból is, mint például a fa, a rétegelt lemez vagy az üveg, attól függően, hogy milyen funkciót kell betölteniük és milyen designnak kell megfelelniük.

Ne kínlódjon vele, bízza ránk!

Az ilyen jellegű kényes bútorokat jobb szétszerelve szállítani, és a végleges helyén újra összeszerelni. Nem mindenki rendelkezik asztalos vénával, és általában a nagyobb bútorokhoz, szekrényekhez két fő kell, az egyik szerel, a másik tartja az elemet. Több alkalommal felmerült, hogy milyen jó lenne, ha a költöztetés során megoldott lenne a bútorok szét és összeszerelése. Mi ezt a problémát átvállaljuk, kívánságra az elemes bútorokat szét illetve összeszereljük a helyszínen.

A Kapcsolat menüpontban megtalál minden elérhetőségünket.
Költöztetés árajánlat kérés itt!

Miért válassza költöztető cégünket?

  • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne,
  • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés -ben is, sok országban költöztettünk már,
  • Biztosítással rendelkezünk.
  • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára,
  • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
  • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.
  • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk,
  • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk,
  • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk,
  • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen,

A helyszíni szerelés kizárólag szerelhető bútorokra vonatkozik, enyvezett, ragasztott, asztalosbútor szerelését asztalosra kell bízni. Cégünk kizárólag csavarokkal szerelhető bútorok szét és összeszerelését végzi.