Költöztetés Angliába

koltoztetes-angliabaKöltöztetés Angliába, vagy költöztetés Angliából Magyarországra. Szakszerű gyors, pontos csomagolás, biztonságos berakodás. Az előkészítés teljes folyamatában segítünk, sok év tapasztalatát adjuk Önnek a sikeres, zökkenőmentes lebonyolításhoz.

Egyre több honfitársunk költözik Angliába.

Biztonságot, otthon érzést nyújt ha a költözködés után is az itthon megszokott berendezési tárgyaink és kedves környezet  vesz körül. Sok esetben jobban megéri itthonról kiszállítani a bútorokat, mint ott újat vásárolni. Itthon megszokott személyes tárgyaink segíthetik a könnyebb beilleszkedést kint.

Hogy költözzünk Angliába?

Ahhoz, hogy Angliába költözzünk, először is meg kell határozni, hogy miért szeretnénk Angliában élni. Lehet, hogy munkát keresünk, oktatásban vagy kalandra vágyunk. Az alábbiakban összefoglalok néhány fontos lépést, amelyek segíthetnek a költözési folyamat során.

Vizsgáld meg az Angliában történő tartózkodás jogi feltételeit

A költözéshez jogosultságot kell szerezni, mint például munkavállalói engedély vagy diákengedély. A jogi feltételek eltérőek lehetnek az egyes országok és az egyének számára is. Fontos, hogy utánajárjunk az engedélyeknek és az ehhez kapcsolódó követelményeknek.

Vizsgáld meg a megfelelő várost és kerületet

Angliában számos város és kerület van, amelyek eltérő életmódokat és lehetőségeket kínálnak. Mérlegeld, melyik város vagy kerület felel meg a számodra a legjobban.

Találj munkát vagy tanulási lehetőséget

Az Angliában való tartózkodás hosszabb távú terveitől függően szükséges lehet munkát vagy tanulási lehetőséget találni. Az interneten és az állásközvetítő ügynökségeken keresztül is meg lehet találni az összes szükséges információt.

Szervezz lakhatást

Az albérletek vagy lakások bérleti díjai változóak lehetnek, de általában magasabbak, mint más országokban. Fontos előre megszervezni a lakhatást, hogy ne kelljen érkezéskor panaszkodni.

Tanulj meg angolul

Ha nem beszéled az angol nyelvet, ajánlott angol nyelvórákat venni, vagy részt venni nyelvi kurzusokon, hogy megértsd az életet és a munkát az angol nyelvterületen.

Szervezd meg a költözést

Az utazás és a költözés költségei magasak lehetnek, ezért ajánlott előre szervezni és szervezetten utazni. Válassz megbízható költöztető céget. Járj utána az esetleges adóknak és vámvizsgálatoknak, amelyeket a költözés során figyelembe kell venni. A költözésben maximálisan a segítségedre tudunk lenni. Nagy gyakorlatunk van, sok családot és magánszemélyt költöztettünk Angliában.

Ismerkedj meg az országgal és a kultúrával

Milyen dokumentumok kellenek az Angliába költözéshez?

Az Angliába költözéshez szükséges dokumentumok változhatnak a személyi helyzettől függően, azonban az alábbiakban felsorolok néhány általános dokumentumot, amelyekre szükséged lehet:

Útlevél: Az útlevél az egyik legfontosabb dokumentum, amelyre szükséged lesz az Angliába való beutazáshoz. Az útlevélnek érvényesnek kell lennie az utazás teljes időtartama alatt.

Vízum: Az Angliába való utazás esetén szükséged lehet vízumra is, amelynek típusa attól függ, hogy milyen célból szeretnél az országba utazni, például munkavállalás, tanulás vagy látogatás céljából.

Munkavállalási engedély: Ha munkát szeretnél vállalni Angliában, szükséged lesz munkavállalási engedélyre, amelyet általában a munkáltató intéz el.

Lakcímkártya: Az Egyesült Királyságban élő személyeknek szükségük van lakcímkártyára, amely igazolja, hogy hivatalosan az országban laknak.

Jogosítvány: Ha vezetni szeretnél Angliában, szükséged lesz érvényes jogosítványra. Az Egyesült Királyságban a jogosítvány megszerzése hasonló folyamat, mint más országokban, azonban vannak eltérések az előírásokban.

Egészségügyi dokumentumok: Fontos, hogy vigyünk magunkkal orvosi dokumentumokat, amelyek igazolják az oltásainkat, az egészségi állapotunkat, valamint az orvosi kezeléseinket.

Személyi igazolvány: Bár nem kötelező, de érdemes magunkkal vinni a személyi igazolványunkat is, mivel segíthet az azonosításban és a szükséges adatok megadásában.

Ezen kívül még számos más dokumentumra lehet szükséged az Angliába költözéssel kapcsolatban, például oktatási dokumentumok, pénzügyi dokumentumok stb. A legjobb, ha a konkrét helyzetedre és célokra figyelemmel ellenőrzöd az összes szükséges dokumentumot, és időben intézkedsz azok beszerzése érdekében.

Miben tudunk mi segíteni?

Mi elsősorban a bútorok lehetőség szerinti szétszerelésében, a járműben a megfelelő elhelyezésében, a cipekedésben és rakodásban tudunk rengeteget segíteni. A költöztetés során kiválasztjuk a legrövidebb útvonalat amellyel a kívánt angol úti cél elérhető.

Levesszük a költözködéssel járó stresszt az Ön válláról.

Ez fokozottan jelentkezik ha valaki más országba költözik. Mivel ebben nekünk nagy gyakorlatunk van, olyan dolgokban is tudunk segíteni, amelyekre ügyfeleink lehet, hogy nem is gondolnak előre.

Megérkezésünk után beszállítjuk a berendezési tárgyakat az Ön új otthonába, és kívánsága szerint segítünk a bútorok összeszerelésében, és elhelyezésében, vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásainkat is.

Az Angliába költöztetés során igény szerint segítséget nyújtunk a csomagoláshoz, dobozoláshoz.

Segítünk a szekrények és bútorok fóliázásában a könyvek bedobozolásában.

Mivel a költöztetés költségek szempontjából lényeges, hogy mekkora teherautóval megyünk, ezért célszerű rakodási tervet készítünk. Fel kell mérni, hogy mennyi bútort, könyvet ruhaneműt, konyhagépet stb. kell szállítani, ezeket hogyan tudjuk a legjobban összepakolni, és ez alapján tudjuk a legoptimálisabb járművet kiválasztani. Ha minden körülménnyel, tisztába vagyunk, és tudjuk, hogy pontosan mikor, mit honnan és hova kell szállítani, akkor tudunk megközelítően pontos árajánlatot adni az Angliai költöztetési munkára.

A berakodás után megrendelőnk kívánsága szerinti takarítást végzünk, és segítünk benne, hogy a megfelelő állapotban tudja ingatlanát itthon hagyni amelyikből kiköltözik.

Vállaljuk továbbá angliai vendégmunkások költöztetését Magyarországra.

Komplett hazaköltöztetést is előzetes egyeztetés alapján. Megunta az angliai életet és mégis inkább itthon szeretne lakni, de nem szívesen válik meg a kinti ingóságaitól? Semmi probléma, bízza ránk a munkát, és kedvező áron haza költöztetjük.

Az Európai Unión belüli költöztetéshez szükséges az előzetes útvonalterv, és költség kalkuláció, amelyet kollégáink ingyenesen elkészítenek. Kérjen árajánlatot, előzetes tervet munkatársunktól.

Ajánlatunk: Raktár bérlés Törökbálint

Kapcsolódó bejegyzések

  • Költöztetés IX. kerületKöltöztetés IX. kerület Költöztetés a IX. kerület Ferencvárosban csomagolással, rakodással, bútormozgatással hétévégén is. Budapesten a szállítás 0Ft/km, ez a legolcsóbb tarifa tudomásunk szerint. Budapest kerületeiben is vállaljuk, hogy ügyfeleink kérésére előzetesen ingyenesen felmérjük a költöztetési munka nagyságát, mennyi ideig fog tartani, milyen és mekkora dobozokra, illetve csomagolóanyagra lesz szükség. A munka során odafigyelünk az érték és vagyonbiztonságra, olyan gondossággal dolgozunk mintha […]
  • Nemzetközi költöztetésNemzetközi költöztetés Külföldre költözne? Segítünk! Nemzetközi költöztetés olcsón, garanciával! A Q-far trans húsz éve foglalkozik nemzetközi fuvarozással. Elsősorban cégeket szállítottunk Ausztriába, Franciaországba, Romániába, Németországba. Megfordultunk Svájcban, Olaszországban illetve Görög országban is. Ha egy ismerős cégnek valamilyen ok miatt át kellett tennie a telephelyét más országba, bennünket bíztak meg a csomagolással, rakodással, szállítással. A nemzetközi fuvarjaink során a bútorok […]
  • Mennyibe kerül egy költöztetés?Mennyibe kerül egy költöztetés? Sokszor teszik fel ezt a kérdést, hogy mennyibe kerül egy költöztetés? Nyilván ez egy olyan kérdés amelyikre nem lehet egyből válaszolni, mivel sokféle összetevőből áll a költöztetés ár. Sokszor az olcsó költöztetés a drága, főleg ha megbízhatatlan, leinformálhatatlan cég végzi a rakodást, és esetleg kárt is okoznak a bútorokban, berendezési tárgyakban. Ha feleslegesen húzzák a drága időt, gyenge a munkaerő, nem bírják el a bútorokat és leverik a falat a bútor sarkával. Ilyenkor a […]
  • Gyakori kérdések – válaszokGyakori kérdések – válaszok Mennyibe kerül egy költöztetés? Többen kérdezik, hogy mennyibe kerül egy költöztetés, de erre természetesen csak akkor lehet válaszolni, ha pontosan tudjuk, hogy mit kell csinálni. Az ár a megtett kilométer árakból, a munkát végző rakodók számából tevődik össze. Csak az elvégzett munka után kell fizetni, korrekt áraink minden szempontból olcsónak mondhatók, miközben prémium munkát végzünk. Költöztetés árak oldalunkon pontos feltüntetett árakat talál, ebből lehet kalkulálni a várható […]
  • Fuvarozás BudapestFuvarozás Budapest Fuvarozás olcsón Budapest kerületeiben 100% garanciával Fix ár. Bútorszállítás csomagolás, dobozolás Budapesten 100% megbízható költöztető cég 1996-óta. Fix költöztetés árak. Bútor szállítás kiváló ár/érték arányban. Elszállítjuk bútorát Budapesten is szétszereléssel, karcmentesen, kíméletesen. Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Hívjon ha szeretné, hogy olyan cég […]
  • Szolgáltatásaink országosanSzolgáltatásaink országosan Fuvarozás, szállítás, költöztetés csomagolással, bútormozgatás Budapesten és országosan 0-24. A költöztetés egész embert kívánó feladat. Minden nap órákon keresztül nehéz súlyokat és terjedelmes bútorokat kell rakodni. Közben vigyázni kell a saját testi épségre és a szállított értékek épségére is. Ezért elsősorban fizikailag és mentálisan is egészségesnek kell lennie a költöztető munkatársaknak. Különben nem fogják tudni elvégezni a feladatot. Mi sokat teszünk azért, hogy a jó […]
Facebook