Költöztetés országosan

Költöztetés országosan 1996-tól. Budapesten ingyen szállítunk, nincs Km díj. Bútorszállítás, csomagolás, fóliázás. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket, zongorát, szekrényeket, mindent ami egy háztartásban előfordul. Költöztetés panelházban, családi házban, irodaházban akár épületen belül is. A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Olcsó Budapesti költöztetés árak.

Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni, miközben biztos lehet benne, hogy értékei jó kezekben vannak? Válasszon bennünket! Garancia, 100% elégedettség! Tudjuk, hogy a folyamatos megrendelések és visszatérő ügyfelek feltétele, hogy olyan munkát végezzünk a megrendelő részére, amilyen munkát mi is szeretnénk, ha nekünk végeznének hasonló helyzetben.

Költöztetés Budapest

Ezért kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy tisztességes munkával, és gyakorlatunkkal, tapasztalatunkkal segítünk a berakodás és fuvarozás előkészítése illetve lebonyolítása során, hogy megrendelőnk elégedetten dőljön hátra a nap végén. Összefogtunk, és létrehoztuk ezt a weboldalt, hogy aki bennünket választ minden fontos információt megkaphasson a költöztetés tervezéséről, tippeket a csomagoláshoz, dobozoláshoz, hogy egyáltalán hogyan fogjon hozzá az előkészítéshez. Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz, csomagolás, dobozolás, rendszerezés, pakolás, a környezet, az útvonal felmérése, ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez. Az értékek, személyes használati tárgyak védelme különösen fontos, ezért nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk, és a szállítás során hogyan helyezzük ezt el a gépjárműben.

Munkatársaink leinformálható, józan életű megbízható, erős szakemberek.

KöltöztetésMinden munka elvégzése előtt, árajánlatot adunk. Ez úgy történik, hogy Ön felveszi velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy a fent látható telefonszámon. Ezután munkatársunk visszahívja Önt, információkat kér a szállítással és rakodással kapcsolatban: mikor, hol, hány emberrel kell elvégezni, mekkora lesz a az elvégzendő munka mérete, valamint hogy milyen plusz szolgáltatásokat szeretne megrendelni tőlünk (költöztetés csomagolással, költöztetés takarítással, stb.). Ezután ingyenesen árajánlatot adunk, vagy Budapesten illetve 25km-es körzetén belül ingyenesen házhoz megyünk felmérni az elvégzendő munkát. Ha ügyfelünk tetszését elnyerte az általunk ajánlott ár, akkor egyeztetjük a részleteket, az időpontot, elmondjuk hogy Önnek mi a teendője ezzel kapcsolatban. Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel, tanácsokkal a költöztetéssel kapcsolatban, megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, bosszúságot takaríthat meg, vegye igénybe tudásunkat!

Költöztetés árak:

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk, ez függ a munkavégzés helyétől, idejétől, stb. Az olcsó költöztetés árak segítségével Ön könnyedén kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a szállítás illetve a ki és berakodás. Nehéz tárgyak szállítására (pianínó – zongora, páncélszekrény, gépek, stb.) egyedi árakat határozunk meg, megbeszélés alapján. Ezekre az órabéres költöztetési díjrendszer nem vonatkozik! Árak, részletek itt találhatók

A Kapcsolat menüpontban megtalál minden elérhetőségünket.
Költöztetés árajánlat kérés itt!

Bútorszerelés:

Bútorszerelés a szállítás előtt és után! Vállaljuk továbbá az általunk kiszállított áruházakban vásárolt lapra szerelt bútorok összeszerelését, összeállítását. A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet, manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva árusítják. Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek, nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást, mivel eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére és onnan nem mozdul többet. Az ilyen jellegű kényes bútorokat jobb szétszerelve szállítani, és a végleges helyén újra összeszerelni.

Lomtalanítás

Vállalunk lomtalanítást, pince és padlást teljes kipakolását takarítással is Budapest és Pest megye területén! Hívjon bennünket, ha nem tudja vagy nem akarja a felhalmozódott szemetet, régi bútorokat stb. eltávolítani, elszállíttatni. Lomtalanítunk panelházból, családi házból, lomtalanítás, a pincéből és a padlásról is. Hívhat bennünket akkor is, ha új helyre költözne, de előtte a helyszínen lévő összegyűlt lomokat, hulladékot, stb. el kell takarítani, de nincs rá kapacitása, eszköze, kedve, stb. Költöztetésnél nem feltétlenül akar az ember mindent magával vinni. Az évek során az emberek hajlamosak felhalmozni felesleges dolgokat amelyeket nem feltétlenül akarnak egy új házba vagy lakásba magukkal vinni. Ilyenkor jön jól költöztető cégünk új szolgáltatása, melynek keretében segítünk megszabadulni a feleslegesnek ítélt kacatoktól akár teljes kipakolás, kitakarítás formájában is. A Q-far Trans nem csak költöztetésre és bútormozgatásra szakosodott cég, de nagy gyakorlatunk van a lomtalanításban, elszállítjuk a ház körül felgyűlt szemetet, felesleges kacatokat is. Tapasztaltak vagyunk a ház körüli rendrakásban is, tisztában vagyunk vele, hogy az évek alatt nagyon sok lom felhalmozódhat a ház körül. Ha kell a hely, ezeknek az összepakolása, és elszállítása problémákat okozhat, különösen hogy a szelektív hulladékgyűjtés miatt már nem lehet mindent egy helyre kiszórni. A lomtalanítás utáni nagytakarítást is ránk bízhatja.

Költöztetés árajánlat online

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk és annál pontosabban leírják, hogy mikor, hol mit kell csinálni, ez az árajánlat, annál pontosabb lesz. Ezért ha nem tudja pontosan felmérni az elvégzendő munka nagyságát akkor kérje munkatársunk ingyenes segítségét, mi nagyon szívesen segítünk az előzetes felmérés elkészítésében, és ilyenkor pontos és fix árat tudunk adni a költöztetési munkára.

Miért válassza költöztető cégünket?

  • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk,
  • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk,
  • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk,
  • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen,
  • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne,
  • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés ben is, sok országban költöztettünk már,
  • Biztosítással rendelkezünk.
  • Online is kérhet árajánlatot, de helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára,
  • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
  • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.

A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét, illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet, manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva árusítják. Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek, nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást, mivel eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére és onnan nem mozdul többet. Segítünk az ilyen bútorokat is szét és összeszerelni!

Ügyfeleink véleménye munkánkról:

Kedves Temesvári Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni a csapatának a tegnapi pontos, profi költöztetésünket! Minden tökéletes volt, nagyon elégedettek voltunk, bátran fogom Önöket ajánlani bárkinek.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindannyiuknak és még egyszer köszönjük a profizmusukat!

Üdvözlettel:
H Ildikó

flower

Tisztelt Temesvári Úr!

Nagyon szépen köszönöm a korrekt, mindenre kiterjedő költöztetést.
Kiváló Munkatársai vannak-sajnos nem tudom a nevüket!-, szombaton Sopronból, Budapestre költöztettek. SEMMI NEM SÉRÜLT,SEMMI NEM TÖRT ÖSSZE.EGY PILLANATRA SEM ÁLLTAK MEG,CSAK AMíG A MOSDÓT HASZNÁLTÁK!!!
Ilyen munkaerő ritka ,mint a fehér holló.

Köszönöm!

Üdvözlettel: Sárosi Jánosné (Sopron/Budapest)
JÓ EGÉSZSÉGET VALAMENNYIÜKNEK!

flower

Kedves Tibor,
Szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, amiért ilyen profin és gyorsan segítségünkre voltak szombaton a költöztetésünk során (22. ker. Leányka utca). A kollégái hozzáállása, gyorsasága és profizmusa példa értékű. Meleg szívvel fogjuk Önöket ajánlani az ismeretségi körünkben!
Minden jót kívánok Önöknek!
Köszönettel,
Schieder-Hájas Imola
flower
Kedves Tibor!

Ezúton szeretnék hatalmas köszönetet mondani a munkájukért. Alig néhány nap alatt alakult úgy, hogy költözni fogok. Utolsó pillanatban hívtam fel Önt, és ennek ellenére rugalmasan, segítőkészen állt a megrendeléshez. Két fiatal munkatársa elképesztő lendülettel, gyorsasággal dolgozott, a legnagyobb nyári hőségben is folyamatosan kedvesek és mosolygósak voltak, holott lift nélküli házból lift nélkülibe költöztem. Minden problémára találtak megoldást csomagolás közben, minden holmim tökéletes épségben érkezett meg, beleértve rengeteg növényt, többek közt egy kisebb fa méretű fikuszt szerteágazó levelekkel és ágakkal. Kimondottan kellemesen telt az egyébként többnyire stresszes költözés. A munka végeztével, a pénz átadását követően is még folytattuk néhány percig a beszélgetést, emberként és nem arc nélküli kliensként bántak velem a kollégái, minden felmerülő nehézségre megoldást nyújtottak, és mindezt kifejezetten korrekt áron. Örülök, hogy vannak ilyen cégek is ma Magyarországon!

Köszönöm,
Cs. Ágota

flower

Tisztelt Temesvári Úr!

Engedje meg, hogy ezúton ismételten megköszönjem önnek és kollégájának a lelkiismeretes, és gyors munkát. Önökkel az időpont egyeztetés rugalmasan ment, az ár körében abszolút a földön járnak, pontosan érkeztek és gyorsan végeztek. Sajnálatosan már nem érkeztem bevárni a befejezést, de tudniuk kell maximálisan elégedett vagyok. Bátran fogom ajánlani önöket a jövőben és ha költöztetésről lesz szó magam részéről biztos nem fogok máshoz fordulni.

Tisztelettel:
dr. Barta Ferenc

flower

Kedves Tibor!
Szeretném ismét megköszönni a pénteki munkájukat, a költözés profin és kifogástalanul zajlott, semmink nem sérült meg. Kiváló munkát végeztek, minden kollégája szimpatikus volt, gyorsan és hatékonyan dolgoztak, csak gratulálni tudok mindehhez.
Nagy dolog egy költözés az ember életében, de Önök sokat segítettek ebben.

Üdvözlettel:
Szemán Péter

flower

Tisztelt Temesvári Tibor!

Engedje meg, hogy néhány szóban kifejezzem maximális elégedettségemet kollégáival kapcsolatosan. A lehető leggyorsabban és kultúrált formában történt a költöztetés. Mindent korrekt módon logisztikáztak a fiúk, csendben tette mindenki a dolgát. Igazán le vagyok nyűgözve.
További sok sikert kívánok Önnek és csapatának.

Tisztelettel:
Gódor Edit

flower

Facebook