Ugrás a tartalomhoz

Szolgáltatásaink országosan

A költöztetés egész embert kívánó feladat, minden nap órákon keresztül nehéz súlyokat és terjedelmes bútorokat kell rakodni úgy, hogy vigyázni kell a saját testi épségre és a szállított értékek épségére is. Ezért elsősorban fizikailag és mentálisan is egészségesnek kell lennie a költöztető munkatársaknak, különben nem fogják tudni elvégezni a feladatot. Mi sokat teszünk azért, hogy a jó kondíció megőrzése mellett a jókedvünkre is vigyázzunk és pozitív hangulatban végezzük el a költöztető munkát, akár egy szoba konyhát költöztetünk, akár egy luxus családi házat. A költöztetés egy szakmunka, amelyet csak sok gyakorlattal és tanulással lehet elsajátítani. A megbízhatóság és a jó hírünk hozza a következő költöztetési munkákat folyamatosan amelyet csak az olcsó árak és  a korrekt  munkavégzés jellemezhet.

Mindenféle költöztetési munkát szívesen végzünk, panelházból költöztetés, családi házból fuvarozás, rakodás, bútormozgatás, de a csomagolástól és a bútorszereléstől sem riadunk vissza. Nem csak Budapesten dolgozunk, hanem országszerte végzünk bútorszállítást, fuvarozást, tehertaxi áruszállítást. Ha ügyfeleinknek szüksége van rá akkor külföldre is szívesen elköltöztetjük, illetve hazaköltöztetjük külföldről, akár Angliából, Németországból vagy egyén uniós országból.

Telefonon is elérhetők vagyunk, illetve, ha valaki árajánlatot szeretne kérni költöztetésre, bútorszállításra, fuvarozásra, lomtalanításra, akkor online árajánlatkérő rendszerünk segítségével akár azonnal árajánlatot kérhet.

Minden munkára 100% garanciát vállalunk, minden ránk bízott értékre úgy vigyázunk, mintha a sajátunk lenne ezért ügyfeleink elégedettek a munkánkkal, kérem olvassa el Ön is ügyfeleink elégedettségi ajánlásait.

Nagy múltú költöztető cégünk a Q-Far Trans 1995 óta van jelen a hazai költöztető palettán és reméljük még sokáig szolgálhatunk mindenki megelégedésére. A fuvarozás és a szállítás során felmerülő kérdésekben, illetve a költözés megtervezésében is szívesen segítünk olyanoknak, akiknek ebben nincs túl sok gyakorlatuk. Éppen ezért hoztuk létre Online költöztetés árajánlat kérés űrlapunkat, amelyen keresztül bárki árajánlatot kérhet az elvégzendő feladatokra. Ha nem tudja pontosan mekkora munkával kíván megbízni akkor munkatársaink Budapest környékén 20km körzetben ingyenesen felmérik a munkát, ha ezt kérik az árajánlat kérés során. Mivel jelentős költöztetési múlt van mögöttünk ezért úgy gondolom, komoly segítséget tudunk nyújtani a költöztetés megtervezésében, előkészítésében, és lebonyolításában is. Ez nagy segítség lehet azoknak, akik csak kétségbe esnek a költözés miatt, ez egyébként elég sűrűn elő szokott fordulni. Azonban biztosíthatok bárkit róla, hogy azért a költözés végén mindenki jelentősen meg szokott könnyebbülni, hiszen amikor látja, hogy gördülékenyen és a tervezettnek megfelelően alakulnak a dolgok akkor elmúlik a stressz.

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk és annál pontosabban leírják, hogy mikor, hol mit kell csinálni, ez az árajánlat, annál pontosabb lesz. Ezért ha nem tudja pontosan felmérni az elvégzendő munka nagyságát akkor kérje munkatársunk ingyenes segítségét, mi nagyon szívesen segítünk az előzetes felmérés elkészítésében, és ilyenkor pontos és fix árat tudunk adni a költöztetési munkára.

Miért válassza költöztető cégünket?

 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk,
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk,
 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk,
 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen,
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne,
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés ben is, sok országban költöztettünk már,
 • Biztosítással rendelkezünk.
 • Online is kérhet árajánlatot, de helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára,
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.

A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét, illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet, manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva árusítják. Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek, nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást, mivel eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére és onnan nem mozdul többet.

Ne kínlódjon vele, bízza ránk!

Bútorait szállítás előtt szakszerűen szétszereljük, és a szállítás befejezése után a helyszínen összeszereljük.

Nem csak költöztetünk, hanem szükség esetén lomtalanítunk is.

A költözők gyakran hagynak maguk után régi működésképtelen elektromos berendezéseket, régi fel nem használt háztartási eszközöket, képkeretet, műanyag palackokat, tűzhelyt, PVC-csöveket, veszélyes hulladékot. Felgyülemlik a szemét is, fém eszközök, fa alkatrészek, bútor elemek, papír, könyv stb. Ezek néha össze is keverednek egymással, és ezen a ponton válik a lomtalanítás egészségtelen és fárasztó tevékenységgé. Ne próbálja meg egyedül a heroikus küzdelmet, kérjen segítséget szakemberektől!

Elszállítjuk az alábbi hulladékokat is:

 • Bútorok, bútorhulladék, törött bútor, stb.
 • Könyvek, könyvhulladék, kiszóródott lapok, újságok, papírhulladék.
 • Építési maradék anyagok.
 • Építőanyagok, garázs, sufni, tároló lomtalanítás.
 • Padlás lomtalanítása.
 • Pince lomtalanítása.
 • Üresen álló épületek lomtalanítása, takarítása.
 • Akkumulátorok, elemek, telepek.
 • Fém dobozok, fémalkatrészek, fémáru
 • Műanyag, műanyaghulladék, PET palackok, műanyag dobozok, műanyag tartály, stb.
 • Gumi, autógumi, gumi hulladék.
 • Fa anyagok, bontott nyílászárók, ajtók ablakok, illetve ajtó és ablak tokok, ajtó lapok
 • Hulladékfa, megmaradt tűzifa, fahulladék, raklapok, raklap hulladék.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt, és ügyfeleinknek is szeretnénk felelősségteljes és megbízható szolgáltatásokat nyújtani versenyképes áron. A lomtalanítás utáni takarítást és fertőtlenítést is ránk bízhatja, nem fog csalódni.

Ha bármiben segíthetünk kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Költöztetés országosanKöltöztetés országosan Fuvarozás, bútorszállítás országosan, Magyarország bármelyik településére elszállítjuk ingóságait. Vidéki útnál 3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén, értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk. Szeretne valamelyik vidéki városba menni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón szállítást, rakodást, úgy, hogy közben tudja, […]
 • Műtárgy költöztetésMűtárgy költöztetés Műtárgy költöztetés Budapesten és országosan a hét minden napján. Vállaljuk műtárgyak csomagolását, szállítását, rakodását. 0-24 számíthat ránk. Rendelkezünk a műtárgyak szállításához megfelelő szakértelemmel, eszközökkel és csomagolóanyagokkal is. Hogyan kell a műtárgyakat csomagolni? Anyagok és eszközök előkészítése. Be kell szerezni minden szükséges csomagolási anyagot és eszközt. Ez lehet habpapír, buborékfólia, kartondobozok, ragasztószalag, védőhéjak, papír vagy textilfedők […]
 • Költöztetés BiatorbágyKöltöztetés Biatorbágy Bútorszállítás, csomagolás, fóliázás. A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket, zongorát, szekrényeket, mindent, ami egy háztartásban előfordul. Költöztetés panelházban, családi házban, irodaházban akár épületen belül is. Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni, miközben biztos lehet benne, hogy értékei jó kezekben […]
 • Költöztetés XVII. kerületKöltöztetés XVII. kerület Költöztetők a XVII. kerületben Rákosmente, Rákoskeresztúr, olcsón garanciával. Minden autónk pontosan a megbeszélt időben érkezik, a munkát pontosan odafigyelve végezzük, és igényes, tiszta környezetet hagyunk magunk után. Budapesten ingyenesen szállítunk, 0Ft/km, ez a legolcsóbb tarifa tudomásunk szerint. Nem túl járatos a költöztetésben? Semmi gond, segítünk! Korrekt számolható költségekkel, és akciós árakon költöztetünk immár több mint húsz éve. Budapest kerületeiben is vállaljuk, […]
 • Költöztetés a VIII. kerületbenKöltöztetés a VIII. kerületben Költöztetés a VIII. kerületben Józsefváros olcsón garanciával. Budapesten ingyenesen szállítunk, 0Ft/km, ez a legolcsóbb tarifa tudomásunk szerint. Nem túl járatos a költöztetésben? Semmi gond, segítünk! Korrekt számolható költségekkel, és akciós árakon költöztetünk immár több mint húsz éve. Budapest kerületeiben is vállaljuk, hogy ügyfeleink kérésére előzetesen ingyenesen felmérjük a költöztetési munka nagyságát, mennyi ideig fog tartani, milyen és mekkora dobozokra, illetve […]
 • BútorszerelésBútorszerelés Bútorszerelés a költöztetés előtt és után! Vállaljuk az általunk kiszállított áruházakban vásárolt lapra szerelt bútorok összeszerelését, összeállítását. Bútorszerelést szeretne a költöztetés során? Hívjon bennünket! A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet, manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva […]