Szolgáltatásaink országosan

Fuvarozás, szállítás, költöztetés csomagolással, bútormozgatás Budapesten és országosan 0-24. A költöztetés egész embert kívánó feladat. Minden nap órákon keresztül nehéz súlyokat és terjedelmes bútorokat kell rakodni. Közben vigyázni kell a saját testi épségre és a szállított értékek épségére is. Ezért elsősorban fizikailag és mentálisan is egészségesnek kell lennie a költöztető munkatársaknak. Különben nem fogják tudni elvégezni a feladatot.

Mi sokat teszünk azért, hogy a jó kondíció megőrzése mellett a jó hangulatra is vigyázzunk.

Pozitív hangulatban végezzük el a költöztető munkát. Akár egy szoba konyhát költöztetünk, akár egy luxus családi házat. A költöztetés egy szakmunka. Ezt csak sok gyakorlattal és tanulással lehet elsajátítani. A megbízhatóság és a jó hírünk hozza a következő költöztetési munkákat folyamatosan.

Tevékenységeinket az olcsó árak és  a korrekt  munkavégzés jellemzi.

Mindenféle költöztetési munkát szívesen végzünk. Panelházból költöztetés, családi házból fuvarozás, rakodás, bútormozgatás.  A csomagolástól és a bútorszereléstől sem riadunk vissza. Nem csak Budapesten dolgozunk. Országszerte végzünk bútorszállítást, fuvarozást, tehertaxi áruszállítást. Ha ügyfeleinknek szüksége van rá akkor külföldre is szívesen elköltöztetjük. Illetve hazaköltöztetjük külföldről.

Angliából, Németországból vagy egyéb országból is hazahozzuk.

Telefonon is elérhetők vagyunk ha valaki árajánlatot szeretne kérni. Költöztetésre, bútorszállításra, fuvarozásra, lomtalanításra azonnali árajánlatot adunk. Online árajánlatkérő rendszerünk segítségével 0-24-ig árajánlatot kérhet. Legkésőbb 24 órán belül elküldjük az árajánlatot.

Minden munkára 100% garanciát vállalunk

Minden ránk bízott értékre úgy vigyázunk, mintha a sajátunk lenne. Ezért ügyfeleink elégedettek a munkánkkal, kérem olvassa el Ön is ügyfeleink elégedettségi ajánlásait.

Nagy múltú költöztető cégünk a Q-Far Trans 1995 óta van jelen a hazai költöztető palettán. Reméljük még sokáig szolgálhatunk mindenki megelégedésére. A fuvarozás és a szállítás során felmerülő kérdésekkel bátran kereshetnek bennünket. A költözés megtervezésében is szívesen segítünk olyanoknak, akiknek ebben nincs túl sok gyakorlatuk.

Ezért hoztuk létre Online költöztetés árajánlat kérés űrlapunkat.

Ezen keresztül bárki árajánlatot kérhet az elvégzendő feladatokra.

Nem tudja pontosan mekkora munkával kíván megbízni? Munkatársaink Budapest környékén 20km körzetben ingyenesen felmérik a munkát. Jelölje be az árajánlat űrlapon, hogy felmérést kér. Jelentős költöztetési múlt van mögöttünk. Ezért úgy gondolom, komoly segítséget tudunk nyújtani a költöztetés megtervezésében, előkészítésében, és lebonyolításában is. Ez nagy segítség lehet azoknak, akik csak kétségbe esnek a költözés miatt. Ez egyébként elég sűrűn elő szokott fordulni. Azonban biztosíthatok bárkit róla, hogy azért

a költözés végén mindenki jelentősen meg szokott könnyebbülni.

Hiszen amikor látja, hogy gördülékenyen és a tervezettnek megfelelően alakulnak a dolgok akkor elmúlik a stressz.

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk. Minél pontosabban leírják, hogy mikor, hol mit kell csinálni, az árajánlat, annál pontosabb lesz. Ezért ha nem tudja pontosan felmérni az elvégzendő munka nagyságát akkor kérje munkatársunk ingyenes segítségét. Mi nagyon szívesen segítünk az előzetes felmérés elkészítésében. Ilyenkor pontos és fix árat tudunk adni a költöztetési munkára.

Miért válassza költöztető cégünket?

 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
 • Olcsó fuvarozás
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
 • Műtárgy költöztetés szakszerűen.
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés területén is, sok országban költöztettünk már,
 • Biztosítással rendelkezünk.
 • Online is kérhet árajánlatot, de helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára.
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.

A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét, illetve össze.

Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet. Manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva árusítják. Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek. Nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást. Eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére és onnan nem mozdul többet.

Ne kínlódjon vele, bízza ránk!

Bútorait szállítás előtt szakszerűen szétszereljük, és a szállítás befejezése után a helyszínen összeszereljük.

Nem csak költöztetünk, hanem szükség esetén lomtalanítunk is.

A költözők gyakran hagynak maguk után régi működésképtelen elektromos berendezéseket, régi fel nem használt háztartási eszközöket, képkeretet, műanyag palackokat, tűzhelyt, PVC-csöveket, veszélyes hulladékot. Felgyülemlik a szemét is, fém eszközök, fa alkatrészek, bútor elemek, papír, könyv stb.

Ezek néha össze is keverednek egymással. Ezen a ponton válik a lomtalanítás egészségtelen és fárasztó tevékenységgé. Ne próbálja meg egyedül a heroikus küzdelmet, kérjen segítséget szakemberektől!

Elszállítjuk a hulladékokat

 • Bútorok, bútorhulladék, törött bútor, stb.
 • Könyvek, könyvhulladék, kiszóródott lapok, újságok, papírhulladék.
 • Építési maradék anyagok.
 • Építőanyagok, garázs, sufni, tároló lomtalanítás.
 • Padlás lomtalanítása.
 • Pince lomtalanítása.
 • Üresen álló épületek lomtalanítása, takarítása.
 • Akkumulátorok, elemek, telepek.
 • Fém dobozok, fémalkatrészek, fémáru
 • Műanyag, műanyaghulladék, PET palackok, műanyag dobozok, műanyag tartály, stb.
 • Gumi, autógumi, gumi hulladék.
 • Fa anyagok, bontott nyílászárók, ajtók ablakok, illetve ajtó és ablak tokok, ajtó lapok
 • Hulladékfa, megmaradt tűzifa, fahulladék, raklapok, raklap hulladék.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt. Ügyfeleinknek is szeretnénk felelősségteljes és megbízható szolgáltatásokat nyújtani versenyképes áron. A lomtalanítás utáni takarítást és fertőtlenítést is ránk bízhatja, nem fog csalódni.

Ha bármiben segíthetünk kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.