Költöztetés Budapesten

Olcsó költöztetés Budapesten és országosan hétvégén is. Budapesten 0Ft/km a szállítás! Ez ennél olcsóbb nem lesz 🙂 Gyakorlott megbízható költöztető cég vagyunk, húsz év munkája, több ezer különböző feladat sikeres elvégzése cégek és magánszemélyek részére. Úgy vigyázunk értékeire, mintha saját családtagjainkat fuvaroznánk. Kérdése van? Tegye fel kérdéseit, töltse ki a kapcsolat oldalon található űrlapot. Árajánlatot kér? Kérjen árajánlatot az árajánlatkérő űrlap kitöltésével. Gyorsan válaszolunk, általában 24-órán belül elküldjük árajánlatunkat. 

Belföldi és külföldi költöztetés garanciával, gyorsan, olcsón.

Mi a titka az olcsó árak nak?

koltoztetes-budapestTöbben teszik fel ezt a kérdést és nagyon nehéz rá válaszolni. A megszervezés, előkészítés, és a lebonyolítás is időigényes, és költséges lehet. Van akinek drága az ideje, és cégünket kéri meg a költözés előkészítésével. Az árajánlat kérő űrlapon van egy lehetőség, előzetes ingyenes felmérésre. Ez azoknak lehet jó választás akik még sosem költöztek és elképzelésük sincs a teendőkről, illetve a menetéről. Ilyenkor munkatársunk a helyszínre megy a megbeszélt időpontban, felméri, hogy mennyi bútor, könyv, ruhanemű, műszaki cikk van az ingatlanban, és ezek összecsomagolásához mennyi kartondoboz, zsák, stb kell. Ilyenkor meg is beszéljük, hogy lehet a legkisebb erőfeszítéssel a leghatékonyabban lebonyolítani a munkát. Helyszíni felmérésre általában a legtapasztaltabb munkatárs megy ki aki már sok ezer sikeres fuvart lebonyolított, és minden tudnivaló a kisujjában van.

Ha olcsó árat szeretne valaki akkor feladatok egy részét ő maga elvégezheti vagy a családtagokat is be lehet vonni. A könyveket be kell dobozolni, a textil és a ruhaneműk anyagtól függően dobozokba illetve zsákokba is csomagolhatók. Nyilván a zsákba rakva gyűrődik a ruhanemű, de ha például az új lakásban utána mindent kimosnak,és úgy kerül vissza a szekrénybe, akkor nem számít. A beépített bútorokat illetve a nagyobb elemeket le kell csavarozni a falakról, illetve szét kell szedni. Így kevesebb helyet foglal és rakodni is egyszerűbb. Az új lakásban újra össze kell ezeket szerelni, tehát célszerű a szétszerelés előtt lefényképezni (hogy volt összeszerelve) és a csavarokat alkatrészeket is elcsomagolni. A műszaki berendezések különleges bánásmódot igényelnek, a hangszórók membránjától a LED tévé képernyőig számtalan kényes alkatrész lehet bennük. A műszaki cikkeket úgy kell elcsomagolni, hogy lehetőleg ne essen kár bennük a szállítás és a rakodás során sem.

koltoztetes-budapest-8Általában a nehéz tárgyakat kisebb dobozokba, a könnyebb dolgokat pedig nagyobbakba csomagoljuk. Célszerű úgy csomagolni, hogy a doboz ne szakadjon ki alul, ha a fülét megfogva felemeljük. A csomagolásnál ügyelni kell arra is, hogy az egy dobozba csomagolt dolgokat fel tudja emelni  1-2 ember. Ha tehát van egy száz darabos lexikon sorozat, akkor jobb ezt több dobozba szétrakni, mint egy nagyba amit utána nem tudnak felemelni a legerősebb költöztetők sem..

Az olcsó költöztetés gyors. Elő lehet készíteni a terepet, megnézni, hogy kiférnek-e a berendezési tárgyak az ajtón, ki tudjuk-e vinni a bútorokat? Ha menet közben derül ki, hogy egy bútor csak szétszerelve fér ki az  ajtón, vagy még úgy sem, akkor azt szerelni kell ami idő.

A pakolás, rakodás szempontjából kedvező, ha működik a lift, és ha ki lehet nyitni a bejárati/kijárati ajtó mindkét szárnyát. Így gyorsabb, könnyebb, olcsóbb lesz a költöztetés is.

Ha van rá lehetőség a költöztető autónak a lépcsőház közelében észszerű helyet biztosítani, hogy ne kelljen messzire cipelni a bútorokat és a nehéz tárgyakat. Ha ez nem megoldható, akkor kérjenek előzetes helyszíni felmérést és segítünk a költöztetés megszervezésében és lebonyolításában is.

Nyilván ha az idő pénz, és valaki nem szeretne sokat szórakozni az előkészületekkel, akkor kérhet teljes költöztetést is, és ilyenkor akár egy öltönyben kísérheti figyelemmel a munkát. Ugyanígy kérhetnek bútorszerelést, csomagolást, zsákolást. A munkák során költöztetési jegyzéket készítünk, amelyben minden tétel szerepel, így nem lesz kérdés, hogy a kicsomagolásnál mi hol van.

Várjuk megkeresését szeretettel, kérjen árajánlatot olcsó költöztetésre még ma.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Költöztetés kalkulátorKöltöztetés kalkulátor Ha költöztetni szeretne Budapest kerületeiben, vagy Magyarország egész területén akkor kalkulátorunk segítségével árajánlatot tud kérni. Minden árajánlat kérést 24-órán belül […]
  • Költöztetés Budapest és Magyarország területén 2020-ban is!Költöztetés Budapest és Magyarország területén 2020-ban is! Költözni szeretne? Q-far trans költöztetés 2020-ban is! Budapesten az üzemanyag költség ingyenes, Budapesti szállítás továbbra is 0Ft. Vidékre 2020-ban is nagyon kedvező a díjszabásunk, […]
  • Költöztetés xi.-ker, KelenföldönKöltöztetés xi.-ker, Kelenföldön Költöztetés a 11.-ker -ben Kelenföldön rövid vállalási határidővel olcsón, km-díj nélkül! Mit vállalunk Kelenföldön, mely szolgáltatásainkra számíthat? Költöztetés bútorszállítás […]
  • Költözzünk olcsón, gyorsan!Költözzünk olcsón, gyorsan! Olcsó költöztetés ár, rövid vállalási határidő, Budapesten km-díj nélkül. Megbízható költöztető csapat, Költözzünk együtt gyorsan, precízen Országosan, de akár külföldre is. Az évek alatt […]
  • Költöztetés 2022 Budapesten és OrszágosanKöltöztetés 2022 Budapesten és Országosan Költöztetés 2022 Budapesten 6.500Ft-tól, Országosan 150Ft/km-től. 20-éve a lakosság szolgálatában. Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni […]