Költöztetés kalkulátor

Ha költöztetni szeretne Budapest kerületeiben, vagy Magyarország egész területén akkor kalkulátorunk segítségével árajánlatot tud kérni. Minden árajánlat kérést 24-órán belül megválaszolunk. Az alábbi szolgáltatásainkra tud árajánlatot kérni:

 • Lakossági bútor szállítás, bútorszállítás csomagolással olcsón,
 • Bútorszerelés, szét és összecsavarozás, bútor összeállítás,
 • Komplett olcsó költöztetés Budapesten,
 • Lomtalanítás takarítással.
 • Költöztetés vidékre,
 • Költöztetés olcsón külföldre,
 • Tehertaxi.
 • Zongora szállítás, mozgatás, csomagolás,
 • Páncélszekrény, nagyon nehéz tárgyak mozgatása, költöztetése,
 • Költöztetés hétvégén, ünnepnapokon is.
 • Takarítás a költöztetés előtt, után,
 • Céges költöztetés, iroda költöztetés, rakodás, csomagolás, épületen belüli költöztetés.
 • Segítünk a rakodás előtt és után a takarításban.
 • Raktár biztosítás ha a tárgyak elhelyezése nem megoldott,
 • Budapest és 20 km-es körzetében a költöztetés felmérés ingyenes.
 • Fuvarozás az Európai unión belül.
 • Áruszállítás, rakodás, áru terítés, áru mozgatás kézi rakodás.
 • Különleges tárgyak szállítása.

Kérjük a Költöztetés Kalkulátor lapon írja be a költöztetéshez lefoglalni kívánt időpontot, hogy honnan, hova kéri a szállítást, fuvarozást. A korrekt árajánlat kalkulációhoz pontosan kell tudni, hogy hány ember kell a rakodáshoz, és mennyi idő alatt végzünk a munkával. Ha pontosan beírja, hogy milyen tárgyakat kell csomagolni, be és kirakodni, akkor pontos árajánlatot tudunk adni. A költöztetési munkánál fontos az előkészítés is, nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk, és a szállítás során hogyan helyezzük ezt el a teherautóban. Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz, csomagolás, dobozolás, rendszerezés, pakolás, a környezet, az útvonal felmérése, ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel, a költöztetéssel kapcsolatban, megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, takaríthat meg, vegye igénybe tudásunkat ingyenesen!

Érdemes a kalkulátorban leírni, hogy a rakodásnál, szállításnál tudunk-e liftet használni, vagy kézben kell le és felvinni a bútorokat, berendezési tárgyakat. Ha van olyan beépített bútor, műszaki cikk, amelynek a ki, beszerelésében segítséget kérnek érdemes előre jelezni, hogy a megfelelő szerszámokat és eszközöket a helyszínre vigyük.

A szállítás előtt érdemes megmérni, hogy az ajtókon kiférnek -e a bútorok, és akadálytalanul el tudjuk vinni a teherautóig. A költöztetést általában időben mérjük, tehát az ár függ az elvégzett munka nagyságától és idejétől is. Minden esetben gondos és precíz munkát végzünk, ügyelve a tárgyak épségére. A teherautó helyét érdemes a költöztetést megelőző este lefoglalni, hogy minél közelebb meg tudjunk állni a berakodás helyéhez.

Ha leendő ügyfelünk kitölti a Költöztetés Kalkulátort, és elküldi nekünk az árajánlat kérést, akkor munkatársunk 24 órán belül elkészíti a kalkulációt, és a megadott emailcímre elküldi azt. Ha ügyfelünk elfogadja az árajánlatot, és ezt vissza igazolja akkor a kért időpontot lefoglaljuk részére, és aznap elvégezzük a kért munkát.

Nem csak lakossági, hanem céges költöztetési rakodási munkákat is vállalunk. Ezekre a munkákra ugyanúgy a kalkulátor kitöltése után adunk árajánlatot.

A vidéki illetve külföldi költöztetés módja némileg eltér a hagyományostól. Miben más a vidéki költöztetés, mint a Budapesti? Egyrészt aki vidékre költözik általában sokkal több felszerelési tárgyat visznek magukkal, tovább szokott tartani a költöztetés előkészülete is, a csomagolás, zsákolás, bútorfóliázás. Ameddig a fővárosi költöztetések sokszor fél nap alatt lezajlanak, a vidéki költöztetés sokszor az éjszakába is benyúlik. Mivel cégünk 0-24-órában dolgozik, ezért nem számít, hogy meddig tart a költöztetés, ha szükséges éjszaka is rakodunk.

Hasonló a külföldre költöztetés is, mindkét esetben érdemes lehet kérni az ingyenes helyszíni felmérés lehetőségét, a költöztetés így még akár olcsóbb is lehet.

Ha Ön is szeretne költözni, akkor válaszon bennünket, kérjen árajánlatot Költöztetés Kalkulátorunk segítségével, és 24-órán belül árajánlatot kap.

Cégünket megismerheti ha elolvassa bemutatkozásunkat, illetve megnézi a rólunk írt véleményeket.

Ha esetleg kérdése van, vagy fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, akkor hívhat a fenti telefonszámon (ha esetleg nem vesszük fel, visszahívjuk) vagy írjon emailt a kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével. Köszönjük érdeklődését!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Miben segíthetünk?

  Honnan kéri a szállítást:
  irányítószám -utcanév -házszám -emelet stb.

  Hova kéri a szállítást:
  irányítószám -utcanév -házszám -emelet stb.

  Mikor kéri a szállítást (dátum)

  Hány m² a lakás? (kötelező)

  Hány fővel költöztessünk:

  Kérem válasszon:

  Üzenet

  Kapcsolódó bejegyzések

  • Költöztetés BudapestenKöltöztetés Budapesten Olcsó költöztetés Budapesten és országosan hétvégén is. Budapesten 0Ft/km a szállítás! Ez ennél olcsóbb nem lesz 🙂 Gyakorlott megbízható költöztető cég vagyunk, húsz év munkája, több ezer […]
  • Költöztetés Budapest és Magyarország területén 2020-ban is!Költöztetés Budapest és Magyarország területén 2020-ban is! Költözni szeretne? Q-far trans költöztetés 2020-ban is! Budapesten az üzemanyag költség ingyenes, Budapesti szállítás továbbra is 0Ft. Vidékre 2020-ban is nagyon kedvező a díjszabásunk, […]
  • Költöztetés xi.-ker, KelenföldönKöltöztetés xi.-ker, Kelenföldön Költöztetés a 11.-ker -ben Kelenföldön rövid vállalási határidővel olcsón, km-díj nélkül! Mit vállalunk Kelenföldön, mely szolgáltatásainkra számíthat? Költöztetés bútorszállítás […]
  • Költözzünk olcsón, gyorsan!Költözzünk olcsón, gyorsan! Olcsó költöztetés ár, rövid vállalási határidő, Budapesten km-díj nélkül. Megbízható költöztető csapat, Költözzünk együtt gyorsan, precízen Országosan, de akár külföldre is. Az évek alatt […]
  • Költöztetés 2022 Budapesten és OrszágosanKöltöztetés 2022 Budapesten és Országosan Költöztetés 2022 Budapesten 6.500Ft-tól, Országosan 150Ft/km-től. 20-éve a lakosság szolgálatában. Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni […]