Költöztetés kalkulátor

Ha költöztetni szeretne Budapest kerületeiben, vagy Magyarország egész területén akkor kalkulátorunk segítségével árajánlatot tud kérni. Minden árajánlat kérést 24-órán belül megválaszolunk. Az alábbi szolgáltatásainkra tud árajánlatot kérni:

 • Lakossági bútor szállítás, bútorszállítás csomagolással olcsón,
 • Bútorszerelés, szét és összecsavarozás, bútor összeállítás,
 • Komplett olcsó költöztetés Budapesten,
 • Lomtalanítás takarítással.
 • Költöztetés vidékre,
 • Költöztetés olcsón külföldre,
 • Tehertaxi.
 • Zongora szállítás, mozgatás, csomagolás,
 • Páncélszekrény, nagyon nehéz tárgyak mozgatása, költöztetése,
 • Költöztetés hétvégén, ünnepnapokon is.
 • Takarítás a költöztetés előtt, után,
 • Céges költöztetés, iroda költöztetés, rakodás, csomagolás, épületen belüli költöztetés.
 • Segítünk a rakodás előtt és után a takarításban.
 • Raktár biztosítás ha a tárgyak elhelyezése nem megoldott,
 • Budapest és 20 km-es körzetében a költöztetés felmérés ingyenes.
 • Fuvarozás az Európai unión belül.
 • Áruszállítás, rakodás, áru terítés, áru mozgatás kézi rakodás.
 • Különleges tárgyak szállítása.

Kérjük a Költöztetés Kalkulátor lapon írja be a költöztetéshez lefoglalni kívánt időpontot, hogy honnan, hova kéri a szállítást, fuvarozást. A korrekt árajánlat kalkulációhoz pontosan kell tudni, hogy hány ember kell a rakodáshoz, és mennyi idő alatt végzünk a munkával. Ha pontosan beírja, hogy milyen tárgyakat kell csomagolni, be és kirakodni, akkor pontos árajánlatot tudunk adni. A költöztetési munkánál fontos az előkészítés is, nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk, és a szállítás során hogyan helyezzük ezt el a teherautóban. Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz, csomagolás, dobozolás, rendszerezés, pakolás, a környezet, az útvonal felmérése, ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel, a költöztetéssel kapcsolatban, megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, takaríthat meg, vegye igénybe tudásunkat ingyenesen!

Érdemes a kalkulátorban leírni, hogy a rakodásnál, szállításnál tudunk-e liftet használni, vagy kézben kell le és felvinni a bútorokat, berendezési tárgyakat. Ha van olyan beépített bútor, műszaki cikk, amelynek a ki, beszerelésében segítséget kérnek érdemes előre jelezni, hogy a megfelelő szerszámokat és eszközöket a helyszínre vigyük.

A szállítás előtt érdemes megmérni, hogy az ajtókon kiférnek -e a bútorok, és akadálytalanul el tudjuk vinni a teherautóig. A költöztetést általában időben mérjük, tehát az ár függ az elvégzett munka nagyságától és idejétől is. Minden esetben gondos és precíz munkát végzünk, ügyelve a tárgyak épségére. A teherautó helyét érdemes a költöztetést megelőző este lefoglalni, hogy minél közelebb meg tudjunk állni a berakodás helyéhez.

Ha leendő ügyfelünk kitölti a Költöztetés Kalkulátort, és elküldi nekünk az árajánlat kérést, akkor munkatársunk 24 órán belül elkészíti a kalkulációt, és a megadott emailcímre elküldi azt. Ha ügyfelünk elfogadja az árajánlatot, és ezt vissza igazolja akkor a kért időpontot lefoglaljuk részére, és aznap elvégezzük a kért munkát.

Nem csak lakossági, hanem céges költöztetési rakodási munkákat is vállalunk. Ezekre a munkákra ugyanúgy a kalkulátor kitöltése után adunk árajánlatot.

A vidéki illetve külföldi költöztetés módja némileg eltér a hagyományostól. Miben más a vidéki költöztetés, mint a Budapesti? Egyrészt aki vidékre költözik általában sokkal több felszerelési tárgyat visznek magukkal, tovább szokott tartani a költöztetés előkészülete is, a csomagolás, zsákolás, bútorfóliázás. Ameddig a fővárosi költöztetések sokszor fél nap alatt lezajlanak, a vidéki költöztetés sokszor az éjszakába is benyúlik. Mivel cégünk 0-24-órában dolgozik, ezért nem számít, hogy meddig tart a költöztetés, ha szükséges éjszaka is rakodunk.

Hasonló a külföldre költöztetés is, mindkét esetben érdemes lehet kérni az ingyenes helyszíni felmérés lehetőségét, a költöztetés így még akár olcsóbb is lehet.

Ha Ön is szeretne költözni, akkor válaszon bennünket, kérjen árajánlatot Költöztetés Kalkulátorunk segítségével, és 24-órán belül árajánlatot kap.

Cégünket megismerheti ha elolvassa bemutatkozásunkat, illetve megnézi a rólunk írt véleményeket.

Ha esetleg kérdése van, vagy fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, akkor hívhat a fenti telefonszámon (ha esetleg nem vesszük fel, visszahívjuk) vagy írjon emailt a kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével. Köszönjük érdeklődését!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Miben segíthetünk?

  Honnan kéri a szállítást:
  irányítószám -utcanév -házszám -emelet stb.

  Hova kéri a szállítást:
  irányítószám -utcanév -házszám -emelet stb.

  Mikor kéri a szállítást (dátum)

  Hány m² a lakás? (kötelező)

  Hány fővel költöztessünk:

  Kérem válasszon:

  Üzenet

  Kapcsolódó bejegyzések

  • Költöztetés a VIII. kerületbenKöltöztetés a VIII. kerületben Költöztetés a VIII. kerületben Józsefváros olcsón garanciával. Budapesten ingyenesen szállítunk, 0Ft/km, ez a legolcsóbb tarifa tudomásunk szerint. Nem túl járatos a költöztetésben? Semmi gond, segítünk! Korrekt számolható költségekkel, és akciós árakon költöztetünk immár több mint húsz éve. Budapest kerületeiben is vállaljuk, hogy ügyfeleink kérésére előzetesen ingyenesen felmérjük a költöztetési munka nagyságát, mennyi ideig fog tartani, milyen és mekkora dobozokra, illetve […]
  • Költöztetés BudapestenKöltöztetés Budapesten Olcsó költöztetés Budapesten hétvégén is. Budapesten 0Ft/km a szállítás! Ez ennél olcsóbb nem lesz... Gyakorlott megbízható költöztető cég vagyunk, húsz év munkája, több ezer különböző feladat sikeres elvégzése cégek és magánszemélyek részére. Úgy vigyázunk értékeire, mintha saját családtagjainkat fuvaroznánk. Kérdése van? Tegye fel kérdéseit, töltse ki a kapcsolat oldalon található űrlapot. Árajánlatot kér? Kérjen árajánlatot az árajánlatkérő űrlap kitöltésével. Gyorsan válaszolunk, […]
  • Költöztetés Budapest és Magyarország területén akár azonnalKöltöztetés Budapest és Magyarország területén akár azonnal Költözni szeretne? Q-far trans költöztetés akár azonnal! Budapesten az üzemanyag költség ingyenes, Budapesti szállítás továbbra is 0Ft. Vidékre is nagyon kedvező a díjszabásunk, gyakorlatilag olcsóbb, mint ha taxival utazna. Munkatársaink továbbra is várják kedves Ügyfeleink megkeresését, és árajánlat kérését. Telefonáljon, jövünk és visszük, ahova szeretné! Lakossági költöztetés szolgáltatásaink: Bútorszállítás, bútormozgatás, bútor  szerelés, csomagolás. Bútor felhúzás, […]
  • Költöztetés xi.-ker, KelenföldönKöltöztetés xi.-ker, Kelenföldön Költöztetés a 11.-ker -ben Kelenföldön rövid vállalási határidővel olcsón, km-díj nélkül! Mit vállalunk Kelenföldön, mely szolgáltatásainkra számíthat? Költöztetés bútorszállítás csomagolással a xi.-kerületben. Költöztetés előkészítése, segítség az előkészítésben, ingyenes felmérés, pontos árajánlat. Bútorszerelés, bútor szét és összecsavarozása. Budapesti és vidéki költöztetés. Költöztetés külföldre. Nehéz tárgyak szállítása, Zongoraszállítás, […]
  • Műtárgy költöztetésMűtárgy költöztetés Műtárgy költöztetés Budapesten és országosan a hét minden napján. Vállaljuk műtárgyak csomagolását, szállítását, rakodását. 0-24 számíthat ránk. Rendelkezünk a műtárgyak szállításához megfelelő szakértelemmel, eszközökkel és csomagolóanyagokkal is. Hogyan kell a műtárgyakat csomagolni? Anyagok és eszközök előkészítése. Be kell szerezni minden szükséges csomagolási anyagot és eszközt. Ez lehet habpapír, buborékfólia, kartondobozok, ragasztószalag, védőhéjak, papír vagy textilfedők […]
  • Szolgáltatásaink országosanSzolgáltatásaink országosan Fuvarozás, szállítás, költöztetés csomagolással, bútormozgatás Budapesten és országosan 0-24. A költöztetés egész embert kívánó feladat. Minden nap órákon keresztül nehéz súlyokat és terjedelmes bútorokat kell rakodni. Közben vigyázni kell a saját testi épségre és a szállított értékek épségére is. Ezért elsősorban fizikailag és mentálisan is egészségesnek kell lennie a költöztető munkatársaknak. Különben nem fogják tudni elvégezni a feladatot. Mi sokat teszünk azért, hogy a jó […]
  Facebook