Költöztetünk az ünnepek alatt is.

Költöztetés Budapesten és vidéken, hétköznap és hétvégén is folyamatosan. Megbízható, több mint 20-éve együtt dolgozó költöztetők vagyunk, komoly gyakorlattal, 100% garancia megbízhatóság. Bármilyen bútormozgatásra, bútorszállításra, rakodásra van szüksége ránk számíthat. Bútorszállítás csomagolással, dobozolás, könyvek dobozolása, bútorok becsomagolása, fóliázás. Takarítás a költöztetés előtt, után.

Költöztető járműveink között van nagy méretű, mozgó hátfalas jármű, amelyikkel akár egy egész családi ház berendezését is el tudjuk szállítani, de van tehertaxi is ha csak pár dolgot, berendezési tárgyat kell szállítani. Költöztetés árainkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki megengedheti magának, hogy velünk költöztessen.

A Covid járvány idején is ügyelünk arra, hogy a vonatkozó járványügyi szabályokat betartsuk. Ezért ügyelünk arra, hogy minden munkatársunk tünet és lázmentes legyen, illetve a maszkot és egyéb védőfelszerelést használjuk a munka során. Számunkra is fontos, hogy ne betegedjünk meg ezért a tisztálkodást és kézfertőtlenítést követően állunk munkába.

A csomagolás és a bútor szállítás közbeni beszélgetéseknél szokott kiderülni, hogy Magyarországon sok rossz tapasztalata van az embereknek a költöztetőkkel. Nálunk ettől nem kell félnie, mi nem ma kezdtük a költöztetést. Számtalan kisebb és nagyobb munkán vagyunk túl, és ügyfeleink elégedettek azzal ahogyan dolgozunk. Kérjük olvassa el a véleményeket a munkánkról.

Nem csak bútorokat, berendezési tárgyakat illetve könyveket ruhaneműket szállítunk, hanem olyan tárgyakat is amit más esetleg  nem vállal. Például extrém méretű és nehéz szekrényeket, zongorákat, gépeket, páncélszekrényt. Ha nem férnek ki ezek a berendezési tárgyak a hagyományos módon, akkor segítünk megoldani, hogy kiférjen az ablakon, és ledaruzzuk a szállító járműig. Számunkra nincs lehetetlen, bármilyen kérdésben keressék munkatársunkat akár céges költöztető munkáról van szó, akár csak egy mosógépet kell elszállítani A-ból B-be.

A költöztetés utáni lomtalanításban is tudunk segíteni. Sok ember nem szívesen cipeli magával a háztartásban, pincében padláson összegyűlt lomokat, mi ebben is tudunk segíteni. A költözés előtt vagy után elvégezzük a lomtalanítást és tisztán adjuk át a munkaterületet. A lomtalanítás árakkal kapcsolatban is kérjen árajánlatot a weboldalunkon található árajánlat kérő űrlap segítségével illetve a fent látható, hívható telefonszámon.

A költöztetés előtt ha ügyfelünk szeretné, akkor elvégezzük a csomagolás, bezsákolást is és szállításra készen összerakjuk a lakás vagy iroda berendezést. Nem csak magánszemélyek költöztetését vállaljuk, hanem irodák, cégek költöztetését is akár épületen belül is. Az eltelt évtizedek alatt sok ezer céget költöztettünk, néhány véget más városba. Az épületen belüli átköltözésekben bútorok átszerelésében is tudunk segíteni.

Számunkra nagyon fontos, hogy jó vélemény alakuljon ki rólunk az általunk elvégzett munka alapján. Ezért ha szüksége előzetes felmérés után fix árajánlatot adunk, vagy kérhetnek árajánlatot a weboldalon található űrlap segítségével is.

Minden kedves ügyfelünknek ezúton szeretnénk Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánni!

Kapcsolódó bejegyzések

  • Mennyibe kerül egy költöztetés?Mennyibe kerül egy költöztetés? Sokszor teszik fel ezt a kérdést, hogy mennyibe kerül egy költöztetés? Nyilván ez egy olyan kérdés amelyikre nem lehet egyből válaszolni, mivel sokféle összetevőből áll a költöztetés ár. […]
  • Költözzünk olcsón, gyorsan!Költözzünk olcsón, gyorsan! Olcsó költöztetés ár, rövid vállalási határidő, Budapesten km-díj nélkül. Megbízható költöztető csapat, Költözzünk együtt gyorsan, precízen Országosan, de akár külföldre is. Az évek alatt […]
  • Költöztetés 2022 Budapesten és OrszágosanKöltöztetés 2022 Budapesten és Országosan Költöztetés 2022 Budapesten 6.500Ft-tól, Országosan 150Ft/km-től. 20-éve a lakosság szolgálatában. Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni […]
  • Költöztetés kalkulátorKöltöztetés kalkulátor Ha költöztetni szeretne Budapest kerületeiben, vagy Magyarország egész területén akkor kalkulátorunk segítségével árajánlatot tud kérni. Minden árajánlat kérést 24-órán belül […]
  • Költöztetés Budapest kerületeibenKöltöztetés Budapest kerületeiben Tisztelt látogató! Ha költöztetést szeretne olcsón, gyorsan megbízható precíz munkaerővel akkor jó helyen jár, megtalálta! Gyakorlott költöztető szakemberek, forduljon hozzánk […]