Nemzetközi költöztetés

Külföldre költözne? Segítünk! Nemzetközi költöztetés olcsón, garanciával! A Q-far trans húsz éve foglalkozik nemzetközi fuvarozással. Elsősorban cégeket szállítottunk Ausztriába, Franciaországba, Romániába, Németországba. Megfordultunk Svájcban, Olaszországban illetve Görög országban is. Ha egy ismerős cégnek valamilyen ok miatt át kellett tennie a telephelyét más országba, bennünket bíztak meg a csomagolással, rakodással, szállítással.

A nemzetközi fuvarjaink során a bútorok szerelését, a bútor csomagolást, a berakodást és a logisztikai feladatokat teljes egészében mi végeztük, így nagy gyakorlatra tettünk szert. Később amikor felerősödött a hazai munkaerő elvándorlás, és komplett családok költöztek el külföldre, más országokba, illetve sokan költöztek haza Romániából, egyre többen kerestek meg bennünket, hogy szeretnék tapasztalatainkat igénybe venni a nemzetközi fuvarozás területén is. Segítünk mindenben ha külföldre szeretne költözni, vagy külföldről települne haza. Nemzetközi helyszínek ahol gyakorlottak vagyunk:

Nemzetközi költöztetésMinden ország kultúrája, közlekedése, elhelyezkedése más és más, ezért célszerű ismerni az adott ország tulajdonságait, közlekedési és egyéb szabályait. Sok alkalommal előfordult, hogy nem csak céget költöztettünk ki, hanem komplett családi ház berendezését, bútorait könyveit és ruháit kellett berakodnunk, majd 1200km múlva egy másik országban lerakodni, illetve segítettünk a háziaknak a bútorok összeszerelésében és elhelyezésében is.

A költöztetés egy komoly stresszel járó folyamat mivel általában az emberek a saját személyes használati tárgyaikat csomagolják be, amelyek jó részéhez személyes érzelmi szálak is kötik és ezt bízza vadidegen emberekre, akiket nem is ismer. Tudjuk, hogy ez nem könnyű, főleg ha valaki nem csak másik lakóhelyre, hanem másik országba is költözik egyszerre.

Ajánlásainkhoz ezért kértünk valós létező személyektől, kedves ügyfeleinktől véleményeket, hogy akik majd megbíznak bennünket a költöztetési munkával, előtte elolvashatják a véleményeket rólunk és az általunk végzett munkákról is, és nem éri őket meglepetés. Mi a szorgalmunkkal és a lelkiismeretesen végzett jó munkánkkal szeretnénk a költöztetés előtt felhalmozódott stresszt oldani. Számunkra nincsenek problémák, hanem megoldandó feladatok vannak. Ezeket a feladatokat pedig szeretnénk úgy megoldani, hogy utána jó szívvel ajánljanak másoknak is. Így nem csak a jelenünket biztosítjuk, hanem a jövőnket is, hiszen ki költöztetne egy olyan céggel amelyikről rosszakat írnak.

nemzetkozi-koltoztetes-3Magyarországon a becsületes munkának van jövője, akik rosszul végzik el a rájuk bízott feladatokat azoknak hamarosan felkopik az álluk. Véleményünk szerint a költöztető cégeknél is ma már nem a „pénzért dolgozunk” hanem komplett szolgáltatásokat nyújtunk, figyelembe véve a körülményeket is. Már nem csak a munka a fontos, hanem a megbízók igényei is, és az általunk hozzá adott érték is, hiszen mindig igyekszünk egy kicsit többet és jobban nyújtani, mint ahogy azt elvárják tőlünk: így fog a cégünk színvonala fejlődni, és növekedni, mi pedig szolgáltatási portfóliónk bővítésével tudunk a jelen  gazdasági helyzetben az élvonalban maradni.

Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi költöztetés területén is a vagyon és értékvédelemre. Ezért kiemelten figyelünk a helyes csomagolásra, bútorfóliázásra, a megfelelő be és kirakodásra illetve a rakomány járművön való elhelyezésére is. Aki esetleg nem gyakorlott a költöztetés területén, esetleg fogalma sincs, hogy mit hogyan kéne csinálni, annak tapasztalt kollégáink szívesen segítenek.

Ha szükséges, előzetes egyeztetés után biztosítani tudjuk a megfelelő költöztető dobozokat, zsákokat és fóliákat amelyek a költöztetés során elengedhetetlenül szükségesek. A munka felvételénél át tudjuk beszélni, hogy mit és hogyan csomagoljanak ügyfeleink, hogy minden tárgy bútor és személyes holmi épségben és hiánytalanul megérkezhessen a célállomásra.

Cégeknek is biztosítjuk a nemzetközi költöztetés lehetőségét, akár komplett irodaházakat képesek vagyunk rövid idő alatt átköltöztetni egyik országból a másikba. Vállaljuk irodabútorok, iratok, iratszekrények, irodagépek költöztetését egyik országból a másikba.

Tisztában vagyunk a külföldi munkaerő árával és azzal, hogy mit jelent egy-egy feladatra megbízható munkaerőt találni. Ezért ha a nemzetközi költöztetésnél a másik országban is igényt tartanak rakodókra, akkor munkatársainkat is ki tudjuk kisbusszal szállítani, akik a ki és berakodást végzik. Így nem csak a megbízható munkaerő fog ügyfeleink rendelkezésére állni, hanem jóval olcsóbban elvégezzük a munkát, mint ahogy azt az adott ország rakodói tennék.

Nálunk nincs kis és nagy munka, kis és nagy megbízás, minden munkát egyforma gondossággal és alapossággal végzünk el, megbízóink igényeit maximálisan szem előtt tartva. Szeretjük a munkánkat, ezért választottuk ezt a szakmát, és reméljük, hogy a munkánkon keresztül ügyfeleink is érzékelni fogják ezt a szeretetet.

Ha Ön is más országba szeretne költözni, vagy más országból költözne haza, kérem vegye igénybe nemzetközi költöztetési szolgáltatásainkat, akár csomagolással és bútorszereléssel együtt is.

Nemzetközi költöztetés igényes, gyors csomagolás, rakodás

Fix könnyen számolható árakkal dolgozunk, csak az elvégzett munkát kell kifizetni. Az általunk nyújtott szolgáltatásokra előzetesen árajánlatot adunk, mivel nagy tapasztalatú kollégáink pontosan meg tudják becsülni a költöztetések várható időtartamát, illetve költségeit. Napközben munkaidőben bármikor várjuk hívását a fenti telefonszámon, illetve árajánlatot is kérhet a fenti menüsorban kattintva. Minden autónk pontosan a megbeszélt időben érkezik, a munkát pontosan odafigyelve végezzük, és igényes, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

Amiben számíthatnak ránk:

Vállaljuk továbbá a bútorok és berendezési tárgyak szükség szerinti szétszerelését, illetve a végleges helyükre szállítva az ottani újbóli összeszerelést. Miért fizetne asztalosnak, ha ezt a munkát a költöztetésben résztvevők is el tudják végezni?

Mindenek előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti telefonszámos elérhetőségünkön, vagy kérjen árajánlatot. Munkatársaink az email beérkezését követően felveszik Önnel  a kapcsolatot és minden felmerülő kérdésére választ adunk.

Ha pedig már költöztettük, és elégedett volt szolgáltatásainkkal, ajánljon másoknak is, hogy nekik is részük lehessen a zökkenőmente, problémák nélküli költöztetésben.