Gépszállítás, nehézgép szállítás, rakodás

Vállajuk nagy méretű és extrém nehéz gépek, berendezések szállítását, rakodását, mozgatását. Gépszállítás Budapesten és Pest megye területén. Gépek költöztetése, rakodása. Megszervezzük nagy méretű gépeinek rakodását és szállítását.

Ki és beemelését akár ablakon keresztül is. Tapasztalattal, helyismerettel rendelkezünk. Tudjuk, hogy mikor merre mehetünk. Nincs órákig tartó bolyongás ismerjük a forgalmas, elkerülendő részeit a városnak. Néhány fénykép munka közben.

Nehéz tárgyak (150kg felett) szállítását is vállaljuk.

Súlyos, terjedelmes hangszerek, zongora, jacuzzi, páncélszekrény költöztetés. Szobrok szállítása, műtárgyak, stb. 

Ezeknek az esetében különös gondossággal kell megszervezni és lebonyolítani a szállítást. Kell a megfelelő fizikumú munkaerő. A munka előkészítése és elvégzése tervezést igényel. Fel kell mérni a körülményeket is. Van-e megfelelő parkolási lehetőség a költöztetéshez a közelben. Van-e lift, működik-e a lift? Kifér-e a nyílászárókon a nehéz tárgy, vagy valamilyen külső eszközzel kell-e leengedni.

Úgy dolgozunk, ahogyan azt mi is elvárnánk mástól hasonló helyzetben.

Munkamódszerünk a fővárosban is a pontosság, megbízhatóság és alaposság. Nem akadunk meg ha probléma merül fel a munka során. Törekszünk a probléma gyors, pontos és hatékony megoldására. A költözés egy meglehetősen stresszes művelet. Miért?

Mert ilyenkor az ember sokszor egy élet munkájának gyümölcsét bízza idegenekre.

Bútorok, könyvek, ruhák, személyes használati tárgyak, műszaki cikkek. A költöztetések nagy százalékánál már fél siker, ha a csomagolás jó.

Mi segítünk a csomagolást megfelelően előkészíteni, és elvégezni. Ha nincs tapasztalata a költöztetésben, akkor olvassa el azt az írást amelyikkel segíteni tudunk a költöztetést megfelelően előkészíteni.

Akkor is számíthat ránk, ha Budapesten nincs aki segítsen a csomagolásban, dobozolásban.

Munkatársaink készséggel állnak kedves Ügyfeleink segítségére.

Ha ilyen segítségre tart igényt kérjük jelezze munkatársunknak. Ilyenkor a megbeszélt segítség a megbeszélt időpontban a helyszínre megy. Időben érkezik, hogy segítsen a költöztetést megfelelően előkészíteni. A csomagolás, dobozolás, és a bútorok esetleges szétszerelése után jön a neheze. Lehordjuk és bepakoljuk  a gépjárműbe az összekészített tárgyakat.

A személyes tárgyakat gondosan helyezzük el az autóban.

Így az út során minden épségben a helyén maradjon egy fékezésnél is. A csúszkálásra hajlamos tárgyakat rögzítjük. A törékeny és kényes tárgyakat pedig úgy helyezzük el, hogy ne okozhassanak egymásban kárt.

A mai modern bútorok nagy részét szét lehet szerelni, és a szétszerelt bútort könnyebb szállítani. Könnyebb rakodni, és utána az új helyén újra összeállítani. Ezért szoktuk ügyfeleinknek javasolni, hogy ha van rá lehetőség, a szétszerelhető bútorokat a költöztetés előtt szereljük szét. Majd az új lakóhelyen szereljük újra össze.

A szerelésben szakszerű segítséget tudunk nyújtani.

Mindenképpen javasolt a bútorszerelés

  • Ha a bútor könnyen szerelhető nagy méretű elemekből áll, amelyek a nyílászárókon nehezen vagy egyáltalán nem férnek ki.
  • Ha a hagyományos szállítással a bútor épségét veszélyeztetjük.
  • Ha törékeny a bútor.
  • Ha nagyon hosszú, magas, stb.

Sokszor az új lakásnál derül csak ki, hogy a régi bútor nem fér be az új házikóba. Általában ilyen esetekre is vannak megoldások. Néha ügyfelünk nem biztos benne, hogy minden berendezési tárgy be fog férni az új lakásba. Ilyenkor kérje munkatársunk szakszerű segítségét, az ingyenes helyszíni felmérésben.

Budapesten és 20km körzetén belül ingyen felmérjük a költöztetés nagyságát, és a teendőket.

Szeretnénk megrendelőinknek az elvárható legjobb minőségű költöztetést adni, kedvező áron. Ezért Budapesten NEM számolunk kilométer díjat, és nem tévedünk el. Ha szeretné értékeit gondos kezekre, leinformálható munkatársakra bízni, akkor tegyen próbára bennünket.

Zongora, páncélszekrény szállítás esetén keressen bennünket, kérjen árajánlatot. Vidékre is elmegyünk, Budapestre költöztetjük.

Nehézgép szállítás, páncél, zongora, egyéb nehéz tárgy 0-100t-ig.
Ha gépet szeretne szállíttatni, vagy árajánlatot szeretne kérni az elvégzendő munkára, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Partnerünk az autómentés 24 ajánljuk 0-34 óráig!