Visszajelzések

Kedves Tibor!

Köszönjük a csapatnak a pomázi költözést, csak jókat mondhatok róluk: pontosak, precízek, segítőkészek, és jó fejek.
Jó hangulatban telt ez a mai történet!

Üdvözlettel:
Kónya Balázs

flower

Legnagyobb tisztelettel szeretném megköszönni a lehetőséget és a srácok munkáját.
Flottul zajlott a költöztetés. 8:05kor már fóliázták a szekrényeket. Nagyon profin és nagyon odafigyelve dolgoztak. Nagyon jófej páros. Az idegbaj helyett jókedvvel zajlott a költözés.
Őszintén fogom ajánlani Önöket költöztetéshez mindenkinek.

Még egyszer köszönöm szépen a kimagasló minőségű munkát!

Köszönettel
Lapu Attila

flower

Kedves Temesvári Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni a csapatának a tegnapi pontos, profi költöztetésünket! Minden tökéletes volt, nagyon elégedettek voltunk, bátran fogom Önöket ajánlani bárkinek.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindannyiuknak és még egyszer köszönjük a profizmusukat!

Üdvözlettel:
H Ildikó

flower

Tisztelt Temesvári Úr!

Nagyon szépen köszönöm a korrekt, mindenre kiterjedő költöztetést.
Kiváló Munkatársai vannak-sajnos nem tudom a nevüket!-, szombaton Sopronból, Budapestre költöztettek. SEMMI NEM SÉRÜLT,SEMMI NEM TÖRT ÖSSZE.EGY PILLANATRA SEM ÁLLTAK MEG,CSAK AMíG A MOSDÓT HASZNÁLTÁK!!!
Ilyen munkaerő ritka ,mint a fehér holló.

Köszönöm!

Üdvözlettel: Sárosi Jánosné (Sopron/Budapest)
JÓ EGÉSZSÉGET VALAMENNYIÜKNEK!

flower

Kedves Tibor,
Szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, amiért ilyen profin és gyorsan segítségünkre voltak szombaton a költöztetésünk során (22. ker. Leányka utca). A kollégái hozzáállása, gyorsasága és profizmusa példa értékű. Meleg szívvel fogjuk Önöket ajánlani az ismeretségi körünkben!
Minden jót kívánok Önöknek!
Köszönettel,
Schieder-Hájas Imola
flower
Kedves Tibor!

Ezúton szeretnék hatalmas köszönetet mondani a munkájukért. Alig néhány nap alatt alakult úgy, hogy költözni fogok. Utolsó pillanatban hívtam fel Önt, és ennek ellenére rugalmasan, segítőkészen állt a megrendeléshez. Két fiatal munkatársa elképesztő lendülettel, gyorsasággal dolgozott, a legnagyobb nyári hőségben is folyamatosan kedvesek és mosolygósak voltak, holott lift nélküli házból lift nélkülibe költöztem. Minden problémára találtak megoldást csomagolás közben, minden holmim tökéletes épségben érkezett meg, beleértve rengeteg növényt, többek közt egy kisebb fa méretű fikuszt szerteágazó levelekkel és ágakkal. Kimondottan kellemesen telt az egyébként többnyire stresszes költözés. A munka végeztével, a pénz átadását követően is még folytattuk néhány percig a beszélgetést, emberként és nem arc nélküli kliensként bántak velem a kollégái, minden felmerülő nehézségre megoldást nyújtottak, és mindezt kifejezetten korrekt áron. Örülök, hogy vannak ilyen cégek is ma Magyarországon!

Köszönöm,
Cs. Ágota

flower

Tisztelt Temesvári Úr!

Engedje meg, hogy ezúton ismételten megköszönjem önnek és kollégájának a lelkiismeretes, és gyors munkát. Önökkel az időpont egyeztetés rugalmasan ment, az ár körében abszolút a földön járnak, pontosan érkeztek és gyorsan végeztek. Sajnálatosan már nem érkeztem bevárni a befejezést, de tudniuk kell maximálisan elégedett vagyok. Bátran fogom ajánlani önöket a jövőben és ha költöztetésről lesz szó magam részéről biztos nem fogok máshoz fordulni.

Tisztelettel:
dr. Barta Ferenc

flower

Kedves Tibor!
Szeretném ismét megköszönni a pénteki munkájukat, a költözés profin és kifogástalanul zajlott, semmink nem sérült meg. Kiváló munkát végeztek, minden kollégája szimpatikus volt, gyorsan és hatékonyan dolgoztak, csak gratulálni tudok mindehhez.
Nagy dolog egy költözés az ember életében, de Önök sokat segítettek ebben.

Üdvözlettel:
Szemán Péter

flower

Tisztelt Temesvári Tibor!

Engedje meg, hogy néhány szóban kifejezzem maximális elégedettségemet kollégáival kapcsolatosan. A lehető leggyorsabban és kultúrált formában történt a költöztetés. Mindent korrekt módon logisztikáztak a fiúk, csendben tette mindenki a dolgát. Igazán le vagyok nyűgözve.
További sok sikert kívánok Önnek és csapatának.

Tisztelettel:
Gódor Edit

flower

Kedves Tibor

Végre utolértem magam és van alkalmam megköszönni a gyors segítséget. Ugyan fizetős szolgáltatás volt 🙂 , de mégis szerettem volna ez úton is megköszönni az Ön gyors reagálását és a kollégái precíz munkáját !

Köszönettel:
Ruzsa Szilvia

flower

Kedves Tibor!

Rendesen frászban voltam az egész költözéstől. Több mint 30 évig dolgoztam két-három éves munkákon, amiknek a végén költöztem a következőre. Sokszor új országba. Ha valaki tudja, mi minden mehet félre, hát én tudom. Hála a kollégáinak, itt minden simán ment, ja és sokat nevettünk. Rég találkoztam két ennyire szorgalmas és kedves emberrel, mint a munkatársai. Öröm volt velük költözni. Nem tudom van-e önöknél valami jutalmazás mert ha van, javaslom, hogy adjon nekik bónuszt az én költöztetésemért.

Minden jót,

Hoványi Katalin

flower

Tisztelt Temesvári Tibor!

Tisztelt Q-Far!

Hétfőn realizáltuk a költözést az Ön cégének embereivel. Nagyon ügyesen és szakszerűen végezték el a munkát. Azt gondoltam túl sok a bútorom, és nem fogják tudni egy nap alatt elvégezni a munkát, de nagyon gyorsan, kb. egy óra alatt szétszedték a szekrénysorokat, minden alkatrészre ügyeltek, és szintén hasonló gyorsan összerakták. Minden polc, elem pont oda került, ahol korábban is volt. Az árral is elégedett vagyok. Megkérik a munka árát, de néhány százezres bútornál megéri a szakszerű szerelést és szállítást választani.

Több költöztetővel beszéltem, és az Önök cége volt az egyetlen, ami bútor szét- és összeszerelést vállalt és azok szállítását is megoldották, amiknek már nincs meg az IKEA által adott szerelési utasítása.

Üdv: Nagy János

flower

Tisztelt Temesvári Tibor!

Most van némi időm, hogy megköszönjem segítségüket költözésünkben. Még vannak dobozok, amik nincsenek kipakolva, de ez már csak idő kérdése. Kollégáival maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon profik voltak mindenben. Nem tagadom nagyon izgultam, hogy miként fog minden átköltözni a másik lakásba sérülés nélkül, de mindre tudtak megoldást. És az a hangulat, sosem gondoltam volna, hogy ilyen vidám hangulatban is el lehet költözni. 🙂

Mivel ez egy ideiglenes lakás most nekünk, mikor megyünk tovább, szintén Önöket szeretnénk kérni. Ez jó esetben 3 év múlva lenne. Nem tudom kollégái elérhetőségét, amennyiben megoldható, szeretnénk, hogy Ők jöjjenek akkor is.

Addig is minden jót és sikeres költözéseket kívánok!

Üdvözlettel:
Biró Péter

flower

Kedves Tibor!

Most jutottam el odáig, hogy leüljek és írjak Önnek egy e-mailt.
Szeretném megköszönni a fiúknak a kiváló munkájukat, semmi nem sérült meg a költöztetés alatt, se falak, se tárgyak, ami azért ritka szokott lenni 🙂
Nagyon jól dolgoztak, nagyon meg voltam velük elégedve 🙂

Mi remélem sokáig nem találkozunk újra, de mindenképpen ajánlani fogom Önöket másoknak 🙂

Minden jót!

Molnár Éva
(Budapesti lakossági költöztetés)

flower

Kedves Tibor!

Elnézést, hogy hónapok múltán köszönöm meg precíz munkájukat. Nagyon örülünk, hogy sikerült Önöket megtalálnunk. Csere költözést nem tudom hányszor csináltak már, nyilván ritka. Ha még egyszer költöznünk kellene az életben, csak Önöket választanánk.

Döbbenetes volt látni, hogy reggel 8-tól éjjel 22.30-ig egyfolytában hordták, és pakolták a két ház holmiját. Sokszor az erkélyen keresztül, és nem egyszer előfordult, hogy a bútor – az új tulaj hibájából -, nem fért be az adott szobába. A kollégái zokszó nélkül visszaküzdötték a kiindulási pontra, és egyszer sem szidták a tulajt. Mindvégig pozitív hozzáállással dolgoztak. Ha probléma volt, azt nem felsorolták, hanem megoldották. Érzékeltem, hogy volt aki azért humorizált, hogy saját magát, és a társait átsegítse a holtponton, ami ekkora melónál óhatatlanul jelentkezik. Pár hónapja még majdnem mindenkinek tudtam a nevét. Mára már megkopott, így a teljesség igénye nélkül minden tiszteletem Barna, Misi, Tomi, Győző, és a többi kollégának. Természetesen nem felejtem el azt sem, hogy Ön akadémiai színvonalon pakolta meg a teherautót. Próbáltam odafigyelni a csomagolásra, de arra nem számítottam, hogy még egy karácsonyfadísz sem törik el.
Még egyszer köszönjük a hozzáállásukat, a hatékonyságukat. Bár mindenki ilyen lenne!
További jó munkát kívánunk, és ha valaki megbízható költöztetőt keres, Önöket messzemenően ajánlani fogjuk.

Üdvözlettel

Miller Mariann

flower

Kedves Tibor!

Utólag is szeretném megköszönni a remek és hatékony munkát. Nagyon kedvesek, gyorsak és precízek voltak a munkatársai, rendkívül elégedettek voltunk a munkájukkal.

Köszönjük szépen a költöztetést, további jó munkát kívánunk Önöknek! 🙂

Üdvözlettel,
Viski Erika

(Budapest – Dorog lakossági költöztetés)

flower

Tisztelt Temesvári Tibor!

Köszönöm szépen a múlt hétvégi (szombati) költöztetést. Teljes mértékben meg voltam elégedve. Azt kaptam, amire számítottam. A költöztetőknek külön dicséret, mert nem lazsáltak, tették a dolgukat. Az őszintét megmondva, egy kicsit féltem a költöztetéstől, mert az előző céggel, akik költöztettek, nem voltunk megelégedve. De az önök honlapján írt vélemények is mind igazak. Még egyszer köszönöm szépen a segítségüket, és máskor is igényt tartanék a munkájukra illetve az elsők lesznek önök ajánlás terén.

Üdvözlettel:
Juhász Krisztián
(Lakossági költöztetés Bp.V. – Bp.XIV. – Bp.XVII. kerület.)

flower

Tisztelt Temesvári Tibor !

Szeretném megköszönni a költöztetést, sikeresen lezajlott és minden rendben volt. Pontosak és megbízhatóak voltak az alkalmazottak. Ajánlani fogom Önt és a szolgáltatását !
További szép napot kívánok !

Üdvözlettel :
Eva Gurdon
(Veszprém-Solymár lakossági költöztetés)

flower

Kedves Tibor!

Szeretnék visszajelezni Önöknek a ma lefolyt költöztetéssel kapcsolatban. Nagyon köszönöm a segítségüket, minden flottul ment és rendkívül korrekt szolgáltatást nyújtottak! Mindemellett külön hálás vagyok a kollégái végtelen kedvességéért, humorérzékükért, türelmükért és hozzáállásukért. Azt gondolom, hogy nagyon ritka manapság, hogy ilyen kivételes kedvességet és színvonalas szolgáltatást kapjon az ember. Minden barátomnak és ismerősömnek ajánlani fogom magukat!

Köszönettel,
Berkeszi Krisztina
(Budapest XII – Budapest X. – költöztetés)

flower

Kedves Tibor!

Lenyűgözött – azt hiszem, Tamásnak hívták a fiatalembert – szóval az a technika, ahogyan a nyakszirtjére tett egy hatalmas dobozt, a két kezébe is fogott egy-egy hatalmasat, és így ment fel a lépcsőn. Azt hittem szívbajt kapok, mikor először megláttam ezt a technikát, imádkoztam, le ne essen a fejéről, hiszen nem fogta, de hihetetlen ügyesen, stabilan vitte így a nehéz dobozokat. Eddig csak a néptáncosokat csodáltam, akik üveggel a fejükön táncolnak, most Tamás is kivívta elismerésemet, mert ilyet még nem láttam, csak tőle.

Hálás köszönet a munkájukért,
Jeney Erzsébet, Magyar Rádió Zrt. szerkesztő
(Solymár – Budapest, lakásköltöztetés )

flower

Tisztelt Temesvári úr!

Szeretném megköszönni a profi költöztetést, amiben szombaton részem volt.
Két munkatársa rendkívül profi, segítőkész, kulturált és udvarias volt. Mindenkinek ajánlani fogom cégüket.
Még egyszer köszönöm a munkájukat.

Üdvözlettel:
Lengyel Flóra
(Budapest – Gyöngyösfalu, lakásköltöztetés)

flower

Úgy általában nem sok jót feltételeztem a hazai költöztető szakmáról. Ez a csapat azonban alaposan rácáfolt mindenféle előítéletre.
Külön tetszett, hogy az előzetesen tőlük kapott árajánlatot tartották.
Nem trükköztek, hanem dolgoztak.

András
(Budapest – Balatonalmádi, egyedi szállítás)

Köszönjük, és továbbra is várjuk az Önök által beküldött véleményeket!