Fuvarozás Budapest

Bútorszállítás csomagolás, dobozolás Budapesten 100% megbízható költöztető cég 1996-óta. Fix költöztetés árak. Bútor szállítás kiváló ár/érték arányban. Elszállítjuk bútorát Budapesten is szétszereléssel, karcmentesen, kíméletesen.

Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés.

Hívjon ha szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak rá.

Mennyi a költöztetés ára?

Többen kérdezik, hogy mennyibe kerül egy költöztetés: Erre természetesen csak akkor lehet válaszolni, ha pontosan tudjuk, hogy mit kell csinálni. Nálunk FIX ára van a költöztetési munkának is. Az ár a megtett kilométer árakból, a munkát végző rakodók számából tevődik össze. Csak az elvégzett munka után kell fizetni. Korrekt áraink minden szempontból olcsónak mondhatók, miközben prémium munkát végzünk.

Költöztetés árak oldalunkon pontos feltüntetett árakat talál.

Ebből lehet kalkulálni a várható költségekre, illetve, ha árajánlatot kér e-mailben akkor 24 órán belül elküldjük árajánlatunkat.

Ingyenes árajánlat kérés

Az árajánlat kitöltése előtt gondolja át, hogy pontosan milyen feladatokkal bízna meg bennünket, mit, honnan és hova kell fuvarozni, rakodni. Nehéz tárgyak szállítására (pianínó – zongora, páncélszekrény, gépek stb.) egyedi árakat határozunk meg, megbeszélés alapján.

Ezekre az órabéres költöztetési díjrendszer nem vonatkozik! Árak, részletek itt találhatók

fuvarozas-budapest

Miért minket válasszon?

  • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
  • Biztosítással rendelkezünk.
  • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára.
  • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
  • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.
  • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
  • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
  • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
  • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
  • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés lebonyolításában is, sok országban költöztettünk már.

Megbízhatóság

Összefogtunk, és létrehoztuk ezt a weboldalt, hogy aki bennünket választ minden fontos információt megkaphasson a költöztetés tervezéséről, tippeket a csomagoláshoz, dobozoláshoz, hogy egyáltalán hogyan fogjon hozzá az előkészítéshez.

Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz, csomagolás, dobozolás, rendszerezés, pakolás, a környezet, az útvonal felmérése, ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Az értékek, személyes használati tárgyak védelme különösen fontos. Ezért nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk, és a szállítás során hogyan helyezzük ezt el a gépjárműben.

Tapasztalat

Kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy tisztességes munkával és gyakorlatunkkal, tapasztalatunkkal segítünk a berakodás és fuvarozás előkészítése illetve lebonyolítása során, hogy megrendelőnk elégedetten dőljön hátra a nap végén.

Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Bútorszerelés a szállítás előtt és után! Vállaljuk, hogy az általunk kiszállított bútoráruházakban vásárolt lapra szerelt bútorok összeszereljük, összeállítjuk. A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet.

Az igazi fa bútorok minőségétől eltérő Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető, lapra csomagolva árusítják.

Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek.

Nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást. Mivel eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére. Aztán onnan nem mozdul többet. Az ilyen jellegű kényes bútorokat jobb szétszerelve szállítani, és a végleges helyén újra összeszerelni.

Olcsó költöztetés árak

Munkatársaink leinformálható, józan életű megbízható, erős szakemberek.

Minden munka elvégzése előtt, árajánlatot adunk. Ez úgy történik, hogy Ön felveszi velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy a fent látható telefonszámon. Ezután munkatársunk visszahívja Önt, információkat kér a szállítással és rakodással kapcsolatban: mikor, hol, hány emberrel kell elvégezni, mekkora lesz a az elvégzendő munka mérete, valamint hogy milyen plusz szolgáltatásokat szeretne megrendelni tőlünk (költöztetés csomagolással, költöztetés takarítással, stb.).

Ezután ingyenesen árajánlatot adunk.

Budapesten illetve 25km-es körzetén belül ingyenesen házhoz megyünk felmérni az elvégzendő munkát. Ha ügyfelünk tetszését elnyerte az általunk ajánlott ár, akkor egyeztetjük a részleteket, az időpontot, elmondjuk hogy Önnek mi a teendője ezzel kapcsolatban.

Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel, tanácsokkal a költöztetéssel kapcsolatban, megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, bosszúságot takaríthat meg, vegye igénybe tudásunkat!

Lomtalanítás Budapesten és országosan

Vállalunk lomtalanítást, pince és padlást teljes kipakolását takarítással is! Hívjon bennünket, ha nem tudja a felhalmozódott szemetet, régi bútorokat stb. tárolni, és el szeretné vitetni. Lomtalanítunk panelházból, családi házból, lomtalanítás, a pincéből és a padlásról is.

Hívhat bennünket akkor is, ha új helyre költözne, de előtte a helyszínen lévő összegyűlt lomokat, hulladékot, stb. el kell takarítani, de nincs rá kapacitása, eszköze, kedve, stb.

Költöztetés árak

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk, ez függ a munkavégzés helyétől, idejétől stb. Az olcsó költöztetés árak segítségével Ön könnyedén kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a szállítás, illetve a ki és berakodás. Online űrlapon keresztül 0-24-órában kérhet árajánlatot költöztetésre, lomtalanításra, bútorszállításra.