Áruszállítás, áru terítés, áru mozgatás

aruszallitas-aruteritesÁru terítése, fuvarozás, áruszállítás, tehertaxi, árumozgatás! Vállaljuk kis és nagy mennyiségű áru Budapesti és belföldi terítését. Alkalmi, vagy rendszeres jelleggel. Gépjárműparkunk segítségével ki tudjuk választani a célnak legmegfelelőbb gépjárművet.

Raktár 0-24

Ha szükséges az áru részére raktárt tudunk biztosítani. Hűtést igénylő áru esetén hűtőházi tárolást, kiszállítást hűtőkocsival. Az áru terítése megoldható úgy is, hogy nagy tételben beszállítja hozzánk az ömlesztett árut a raktárba. Itt szét csomagoljuk, szortírozzuk, címkézzük a terítéshez.

Komplett logisztika és raktározás háttér.

Bármilyen jellegű áru terítését megtudjuk oldani. Az áru mozgatásához szükséges gépekkel, kézi eszközökkel, targoncával, gyakorlattal rendelkezünk. Az áru kezelésében nagy tapasztalattal rendelkezünk, bárhol igénybe veheti szolgáltatásainkat. Olcsó, költséghatékony munkavégzés.

Bútorszállítás, csomagolás, fóliázás. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket. Zongorát, szekrényeket, mindent ami egy háztartásban előfordul. Költöztetés panelházban, családi házban, irodaházban akár épületen belül is. A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Olcsó Budapesti költöztetés árak.

Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni, miközben biztos lehet benne, hogy értékei jó kezekben vannak? Válasszon bennünket!

Garancia, 100% elégedettség!

Tudjuk, hogy a folyamatos megrendelések és visszatérő ügyfelek feltétele, hogy minőségi munkát végezzünk. Úgy dolgozunk megrendelő részére, amilyen munkát mi is szeretnénk, ha nekünk végeznének hasonló helyzetben.

Ezért kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy tisztességes munkával, és gyakorlatunkkal, tapasztalatunkkal segítünk. A berakodás és fuvarozás előkészítése illetve lebonyolítása során úgy dolgozunk, hogy megrendelőnk elégedetten dőljön hátra a nap végén.

Megfelelő tájékoztatás

Összefogtunk, és létrehoztuk ezt a weboldalt, hogy aki bennünket választ minden fontos információt megkaphasson a költöztetés tervezéséről. Például tippeket a csomagoláshoz, dobozoláshoz, hogy egyáltalán hogyan fogjon hozzá az előkészítéshez. Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz.

 • Csomagolás, dobozolás,
 • rendszerezés,
 • pakolás,
 • a környezet, az útvonal felmérése.

Ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Az értékek, személyes használati tárgyak védelme különösen fontos.

Ezért nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk. Az, hogy a szállítás során hogyan helyezzük ezt el a gépjárműben, meghatározza, hogy probléma nélkül épségben tudunk leszállítani mindent.

Munkatársaink leinformálható, józan életű megbízható, erős szakemberek.

Minden munka elvégzése előtt, árajánlatot adunk. Ez úgy történik, hogy Ön felveszi velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy a fent látható telefonszámon. Ezután munkatársunk visszahívja Önt, információkat kér a szállítással és rakodással kapcsolatban.Például mikor, hol, hány emberrel kell elvégezni, mekkora lesz a az elvégzendő munka mérete. Ilyenkor kell jelezni, hogy milyen plusz szolgáltatásokat szeretne megrendelni tőlünk. Például (költöztetés csomagolással, költöztetés takarítással, stb.). Ez követően ingyenesen árajánlatot adunk. Budapesten illetve 25km-es körzetén belül ingyenesen házhoz megyünk felmérni az elvégzendő munkát. Ha ügyfelünk tetszését elnyerte az általunk ajánlott ár, akkor egyeztetjük a részleteket, az időpontot. Elmondjuk hogy Önnek mi a teendője ezzel kapcsolatban. Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel, tanácsokkal a költöztetéssel kapcsolatban. Megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, bosszúságot takaríthat meg.

Vegye igénybe tudásunkat ingyen!

Költöztetés árak:

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk, ez függ a munkavégzés helyétől, idejétől, stb. Az olcsó költöztetés árak segítségével Ön könnyedén kiszámolhatja a költségeket. Mennyibe fog kerülni a szállítás illetve a ki és berakodás. Nehéz tárgyak szállítására (pianínó – zongora, páncélszekrény, gépek, stb.) egyedi árakat határozunk meg, megbeszélés alapján. Ezekre az órabéres költöztetési díjrendszer nem vonatkozik! Árak, részletek itt találhatók

A Kapcsolat menüpontban megtalál minden elérhetőségünket.
Költöztetés árajánlat kérés itt!

butorszallitasMiért válassza költöztető cégünket?

 • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára.
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.
 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés -ben is, sok országban költöztettünk már.
 • Biztosítással rendelkezünk.

Fuvarozás, tehertaxi

Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Bútorszerelés a szállítás előtt és után! Fuvarozás bútorszállítás csomagolás. Zsákolás, dobozolás 100% megbízható költöztető cég 1996-óta. Olcsó költöztetés árak.

 

Bútor szállítás

Elszállítjuk bútorát szétszereléssel, kíméletesen, karcmentesen. Hívjon he szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak rá.

Keressen bennünket, kérjen árajánlatot.