Autó sofőrrel

auto-soforrelKis méretű szállító autót keres? Megtalálta! Vállalunk Olcsó fuvarozást tehertaxival akár pár órára is. Tehertaxi Budapesten és Magyarország egész területén. De mire jó egy tehertaxi? Előfordulhat, hogy szüksége lesz egy autóra. Ebbe pakolhat bevásárlásnál, bútorvásárlásnál.

Ha egy új hűtőgépet kell gyorsan hazavinni a kánikulában egy áruházból, gond lehet a szállítás. Ha a mosógép mondta be az unalmast szintén probléma, hogy nem fér be egy személyautóba. Ilyenkor a taxi kicsi, nem fér bele a kiválasztott termék, nincs kedve, ideje várni a taxisnak.

Mit lehet ilyenkor tenni?

A megoldás, hogy kérjen egy járművet tőlünk. Mindehhez persze szükség van egy sofőrre aki segít a ki és berakodásnál. Ezután biztonságosan haza is fuvarozza a kívánt árut, termékeket.

Tehertaxi olcsón, gyorsan.

Nagy segítség egy autó sofőrrel, ha gyorsan szeretne valamit egy áruházban megvásárolni. Így egyből haza is tudja szállíttatni. Válasszon bennünket ha nincs kedve vagy ideje várni a kiszállításra egész nap. Velünk pontosan azt a hibátlan terméket tudja hazavinni, amelyet kiválasztott.

Mire használható egy tehertaxi?

  • Ha csak pár dolgot kell költöztetni, egy hűtőszekrényt, két dobozt és egy asztalt.
  • Ha sokféle dolgot szeretne egyszerre vásárolni és egyből hazaszállíttatni.
  • Bevásárláshoz tehertaxi? Igen, jó választás.
  • Drága terméket vagy sérülékeny műszaki cikket szeretne hazaszállíttatni.
  • Ha biztosra akar menni, és azt a készüléket szeretné hazavinni amit kiválasztott.
  • Ha a megvásárolt terméket egyből haza is akarja vinni.
  • Bezacskózott ruhaneműk szállítására, dobozolt könyvek szállítására jó választás a tehertaxi.

Az áruházakban megvásárolt terméket csak a legnagyobb áruházláncok szállítják saját járművel. Többnyire fuvarozócég viszi a terméket a vásárló által megadott helyszínre. Sokszor még a legnagyobbak is szállító cég szállítja ki a terméket. Ezért a tökéletesen biztonságos szállítás nem megoldott.

Sok ügyfél panaszkodik. A kereskedők által kiszállított termékeken nyoma maradt a szállításnak.

Hol a termék elejét, oldalát verték neki, néha egy-két karc kerül rá útközben. A kiszállítók jó része egyedül vezet és rakodik. Ez azt jelenti, hogy azokat a termékeket is egyedül kénytelen pakolni, rakodni amelyeket csak két ember mozgathatna biztonságosan. Ezért jó, ha tehertaxit vesz ügyfelünk igénybe. Akkor biztos lehet benne, hogy a terméket úgy foga az autóról levenni, ahogy felrakta.

Néhány termék szintén megköveteli a különleges bánásmódot.

Gondoljunk például egy zuhanykabinra (törékeny) vagy hűtőszekrényre amelyet csak állítva szabad szállítani. A kereskedő által megbízott sofőrt ez nem érdekli, és beteszi a terméket fektetve a járműbe. Ezt a kiszállítás után úgy sem veszik észre. Ezért jó ha a vásárló nem csak a vásárlásnál van jelen, hanem, a termék szállításánál is.

Akkor minden úgy fog történni, hogy a megbízó azt szeretné.

Ezért van nagy sikere a tehertaxi szolgáltatásunknak. Még akkor is ha a kereskedők akár ki is szállítják (ingyen) a megvásárolt terméket. Ha Ön is szeretne tehertaxit, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában.

Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás.

Olcsó Budapesti költöztetés árak.

Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni?

Nálunk biztos lehet benne, hogy értékei jó kezekben vannak! Válasszon bennünket. Garancia, 100% elégedettség. Tudjuk, hogy a folyamatos megrendelések és visszatérő ügyfelek feltétele a megbízhatóság.

Mi úgy dolgozunk a megrendelő részére, amilyen munkát mi is elvárnánk.

Ezért kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy tisztességes munkával, és gyakorlatunkkal, tapasztalatunkkal segítünk. Ilyen például a berakodás és fuvarozás előkészítése illetve lebonyolítása során, hogy megrendelőnk elégedetten dőljön hátra a nap végén.

Összefogtunk, és létrehoztuk ezt a weboldalt.

Így aki bennünket választ minden fontos információt megkaphat a költöztetés tervezéséről.

Tippeket a csomagoláshoz, dobozoláshoz, hogy egyáltalán hogyan fogjon hozzá az előkészítéshez. Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz. Csomagolás, dobozolás, rendszerezés, pakolás, a környezet, az útvonal felmérése. Ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Az értékek, személyes használati tárgyak védelme különösen fontos.

Ezért nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk, és a szállítás során hogyan helyezzük ezt el a gépjárműben.

Az űrlap kitöltése és az email beérkezése után jelentkezünk. Ezután megbeszéljük, hogy mikor és hova szeretné az autót sofőrrel. Célszerű megtervezni, hogy nagyjából mennyi időre szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni. Ha sürgős, hívhat bennünket telefonon is a fenti telefonszámra kattintva. Ha tehertaxira van szüksége keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztessük a részleteket, vagy kérjen árajánlatot.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Tehertaxi BudapestTehertaxi Budapest Hívjon, vagy kérjen árajánlatot, ha tehertaxit szeretne. Bármit elszállítunk mennyiségi korlátozás nélkül. Akár egy szekrényt is elszállítunk Önnek! Az Olcsó Tehertaxi Budapest Szolgáltatás bárki számára igénybe vehető, online árajánlatot is kérhet. Megbízható, leinformálható céges háttér, udvarias munkatársak. A Tehertaxi Budapest egy új generációs szállítmányozási szolgáltatás, amely a modern technológia és az igényekhez igazodó üzleti modell kombinációjával vált kiemelkedővé. A […]
  • Költöztetés országosanKöltöztetés országosan Fuvarozás, bútorszállítás országosan, Magyarország bármelyik településére elszállítjuk ingóságait. Vidéki útnál 3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén, értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk. Szeretne valamelyik vidéki városba menni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón szállítást, rakodást, úgy, hogy közben tudja, […]
Facebook