Költöztetés 12. kerület

koltoztetes-xii-kerKöltöztetés olcsón a 12.-kerületben, gyakorlott költöztetők, ingyen szállítjuk bútorait, nem kell km-díjat fizetnie! Meglepetésektől mentes, előre megbeszélt áron költöztetjük, 100% garanciával. Szeretne a XII.-kerületbe költözni, vagy a kerületből elköltözne, kérjen ingyenes árajánlatot Budapest egyik legolcsóbb fuvarozójától! Ha Budapest másik kerületébe költözik a 12.-kerületből, akkor INGYEN szállítjuk bútorait, ingóságait, és nem számítunk fel a szállításért km díjat.

Cégünk évtizedek óta végez költöztetést, régi és új ügyfeleink legnagyobb megelégedésére a Budai kerületekben is.

Mindig csak az elvégzett munka után számítunk fel díjat, nálunk előre kérhet árajánlatot, és nem érik meglepetések.

Képzett, megbízható, udvarias munkaerővel dolgozunk, akik a megfelelő módon vigyáznak az Ön értékeire.
A szállítást korszerű teherautóval végezzünk amelyen minden megtalálható hogy a bútorait és ingóságait biztonságosan rögzítve karcmentesen tudjuk szállítani.

Folyamatosan dolgozunk, sportoló múlttal rendelkezünk, erős és ügyes fiatalemberek végzik a rakodást, szállítást.

Ügyfeleink minden kérésére megtaláljuk a kedvező megoldást, a dobozok beszerzését, kiszállítását és a bútorok szét és összeszerelését is ránk bízhatja, elvégezzünk a költöztetés utáni nagytakarítást, vagy ha szükséges már a csomagolásnál segítünk, hogy zökkenőmentesen és gyorsan történjen az előkészítés. Bármilyen feladattal bíz meg bennünket, nem fog csalódni.

Ha stresszmentes költöztetésre vágyik, a xii.-kerületben, Hegyvidéken, vagy a II.-kerületben, várjuk megkeresését, kérjen előzetes árajánlatot  cégünktől.