Ugrás a tartalomhoz

Bútorszállítás

Bútorszállítás, csomagolás, rendkívül kedvező áron! Hívjon, ha bútorszállításra van szüksége. Nagy gyakorlattal végzünk csomagolást, bútorszállítást bárhol, az Európai Unión belül. A bútor szállítása az egyik legkényesebb feladat, mivel a bútort megfelelően kell előkészíteni a szállításhoz. Ki kell venni a mozgatható elemeket, ha lehetséges az üveg elemeket is, ezeket külön kell becsomagolni. Ha a bútort nem lehet szétszerelni, akkor a mozgó elemeket rögzíteni kell. A kiálló fogantyúkat és gombokat lehetőség szerint le kell szerelni. Ennek oka, hogy a szállítás során az járművön az összetolt szekrények ne karcolják meg egymást. A szekrényeket, bútorelemeket célszerű kartonpapírral körben beborítani, becsomagolni buborékfóliával, vagy fóliával áttekerni, hogy a bútorok felületét óvjuk a mechanikus sérülésektől. További útmutatóért olvassa el trükkök és tippek írásunkat is. Természetesen munkatársaink mindent megtesznek, hogy a rakodás során az Ön értékeiben semmilyen kár ne keletkezzen. A bútormozgatás előtt mindenképpen célszerű lemérni a nyílászárókat, hogy az előkészített bútorok kiférjenek az ajtón, ha ez nem lehetséges, akkor az ablakon van lehetőség kötéllel leengedi őket. Ezért ez mindenképpen előkészítést, felmérés igényel a munka megkezdése előtt.

Költözés tervezése

Az új helyen ahova a költöztetést végezzük szintén érdemes előre megtervezni, hogy milyen módon lehet az épületbe bevinni a bútorokat. Van-e lift, és beférnek-e a szekrények, bútorok, vagy a lépcsőn kell felvinni őket. Végszükség esetén a bútorokat kötéllel is fel lehet húzni. Vannak egyes készre szerelt bútorok, amelyeket érdemesebb bútorszerelés után a helyszínre szállítani, a teherautóban jobban elférnek, és könnyebben szállíthatók.

A nagyon régi, esetleg koloniál, vagy styl bútornál érdemes megvizsgáltatni a bútort, hogy szállítható-e nem esik-e szét megmozdítjuk. Sok bútor a fűtött lakásban hajlamos kiszáradni, a ragasztások és csapolások meglazulnak, és ezek a mozgatás során szétcsúsznak. Természetesen az ilyen bútorok is szállíthatóak, azonban ezekről érdemes előre információkat szerezni. A bútoroknál össze kell írni, hogy mennyi és milyen méretű bútorokat kell szállítani. Ezek milyen előkészítést igényelnek, szükséges-e a buborékfóliázás, bútor csomagolás.

Hogyan költöztessünk bútort?

Bútorok költöztetése előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen eszközökre van szükségünk és hogyan tudjuk a legbiztonságosabb módon elvégezni a feladatot. Itt van néhány lépés, amelyek segíthetnek a bútorok költöztetésében:

Tervezzük meg a költözést előre, és tegyük egy listára a bútorokat, amelyeket el kell szállítani.

Vegyük figyelembe, hogy milyen távolságra van a célállomás, és milyen méretű a teherautó, amellyel szállítjuk a bútorokat.

Szerezzen be megfelelő szerszámokat és felszereléseket a bútorok leszereléséhez és mozgatásához. Ez magában foglalhatja csavarhúzót, kalapácsot, ragasztót, szorítókat, teherautó csomagoló anyagokat és kartonpapírt.

Ha lehetséges, távolítsuk el a bútorok lábait és egyéb darabjait, hogy könnyebben mozgathassuk őket. Távolítsuk el az összes fiókot és polcot is.

Használjunk megfelelő mennyiségű védelmet, például takarókat vagy buborékfóliát, hogy megóvjuk a bútorokat a sérülésektől az átszállítás során.

Mozgassuk a bútorokat óvatosan és lassan, hogy ne sérüljenek, és figyeljünk arra, hogy ne sérüljünk meg mi sem.

Ha szükséges, béreljünk szakembert vagy szakértőt, hogy segítsen a nagyobb bútorok mozgatásában, például a nehéz bútorok vagy a nagyobb bútorok mozgatásában.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a bútorokat megfelelően helyezzük el a teherautóban, hogy ne mozduljanak el vagy sérüljenek az utazás során.

A bútorok költöztetése sok odafigyelést és előkészületet igényel, de a megfelelő tervezés és eszközök használata segíthet a sikerességben.

Hogy védem a bútorokat a költözés során?

A bútorok védelme a költözés során nagyon fontos ahhoz, hogy elkerüljük a sérüléseket és a károkat. Itt van néhány ötlet, hogyan védhetjük a bútorokat a költözés során:

Buborékfólia: Használjunk buborékfóliát, hogy befedjük a bútorokat. A buborékfólia puha és kényelmes párnázást biztosít, amely megvédi a bútorokat a sérülésektől.

Takarók: Távolítsuk el a lábakat és a fiókokat, majd fedjük le a bútorokat takarókkal. A takarók védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen.

Kartondobozok: Töltsünk ki nagyobb kartondobozokat párnázó anyaggal, és használjuk ezeket a bútorok köré, hogy védelmet nyújtsunk számukra.

Védelmi lemezek: Használjunk védelmi lemezeket az érzékeny felületek, például az üveg vagy a tükrök védelmére. A védelmi lemezek puha és párnázott felületet biztosítanak, amely megakadályozza a sérüléseket.

Szalag: Használjunk megfelelő mennyiségű ragasztószalagot az összes takaró és buborékfólia rögzítéséhez. A szalag biztosítja, hogy a védelem ne mozduljon el a bútorokról a szállítás során.

Feliratozás: Címkézzük fel a bútorokat a célállomásuk szerint, hogy megkönnyítsük az átrakást és a szállítást.

A bútorok védelme a költözés során időigényes feladat lehet, de a megfelelő védelmi eszközök használata csökkenti a sérülések kockázatát és biztosítja, hogy a bútorok sértetlenül érkezzenek meg a célállomásra. Teherautóinkon a fenti védelmi eszközök megtaláhatók, hogy az Ön bútorai is sértetlenül érhessenek célba.

Ha Önnek költöztetésre, és bútorszállításra van szüksége, kérem keresse munkatársunkat, hogy megbeszélhessük a részleteket, és a költöztetésre egy kiváló árajánlatot adhassunk!

Kapcsolódó bejegyzések

  • Költöztetés IX. kerületKöltöztetés IX. kerület Költöztetés a IX. kerület Ferencvárosban csomagolással, rakodással, bútormozgatással hétévégén is. Budapesten a szállítás 0Ft/km, ez a legolcsóbb tarifa tudomásunk szerint. Budapest kerületeiben is vállaljuk, hogy ügyfeleink kérésére előzetesen ingyenesen felmérjük a költöztetési munka nagyságát, mennyi ideig fog tartani, milyen és mekkora dobozokra, illetve csomagolóanyagra lesz szükség. A munka során odafigyelünk az érték és vagyonbiztonságra, olyan gondossággal dolgozunk mintha […]
  • FuvarozásFuvarozás Fuvarozás, bútorszállítás csomagolás, zsákolás, dobozolás 100% megbízható költöztető cég 1996-óta. Olcsó költöztetés árak. Bútor szállítás: Elszállítjuk bútorát szétszereléssel, kíméletesen, karcmentesen. Hívjon he szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak rá. Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. […]
  • Költöztetés országosanKöltöztetés országosan Fuvarozás, bútorszállítás országosan, Magyarország bármelyik településére elszállítjuk ingóságait. Vidéki útnál 3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén, értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk. Szeretne valamelyik vidéki városba menni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón szállítást, rakodást, úgy, hogy közben tudja, […]
  • Költöztetés ÉrdKöltöztetés Érd Fuvarozás Érd 2030 területén ügyfélszolgálat 0-24. Bútorszállítás, csomagolás, fóliázás. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket, zongorát, szekrényeket, mindent, ami egy háztartásban előfordul. Költöztetés panelházban, családi házban, irodaházban akár épületen belül is. A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni, miközben biztos […]
  • Költöztetés XX. kerületKöltöztetés XX. kerület Költöztetés Budapest XX. kerület Pesterzsébet, hétvégén is, 100% garancia. Korrekt számolható költségekkel, olcsó akciós árakon költöztetünk immár több mint húsz éve. Budapest kerületeiben is vállaljuk, hogy ügyfeleink kérésére előzetesen ingyenesen felmérjük a költöztetési munka nagyságát, mennyi ideig fog tartani, milyen és mekkora dobozokra, illetve csomagolóanyagra lesz szükség. A munka során odafigyelünk az érték és vagyonbiztonságra, olyan gondossággal dolgozunk mintha saját […]
  • Költöztetés XVIII. kerületKöltöztetés XVIII. kerület Költöztetés Budapest XVIII kerület Pestszentimre, Pestszentlőrinc olcsón garanciával. Napközben munkaidőben bármikor várjuk hívását a fenti telefonszámon, illetve árajánlatot is kérhet a fenti menüsorban kattintva. Minden autónk pontosan a megbeszélt időben érkezik, a munkát pontosan odafigyelve végezzük, és igényes, tiszta környezetet hagyunk magunk után. A munka során odafigyelünk az érték és vagyonbiztonságra, olyan gondossággal dolgozunk mintha saját családunkat […]