Ugrás a tartalomhoz

Lakossági költöztetés olcsón

Hívjon ha költözni szeretne Budapesten vagy vidéken, és korrekt árajánlatot adunk a munkára. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket, zongorát, szekrényeket, mindent ami egy háztartásban előfordul. Költöztetés Budapesti panelházban, családi házban, akár épületen belül is. A QFAR-trans segítségével probléma mentes lesz a költözés.

Lakossági költöztetés panelházból

Mivel a panelekben meglehetősen szűkös a rendelkezésre álló hely, ezért sokan nem szeretnek a kis helyen forgolódni, a pici liftbe pakolni, stb. Viszont cégünk számára minden munka egyformán fontos, ezért nagyon szívesen dolgozunk panelházakban is. Ha nem akar a pakolászással, takarítással, rámolással szenvedni, szívesen levesszük ezt a terhet a válláról.

Ön csak figyelje ahogy mi dolgozunk, a többit bízza ránk!

A panelházaknál általában nem árt előre lefoglalni a helyet a költöztető autónak, lehetőleg az előtt a lépcsőház előtt, ahol a rakodás zajlik. A főbejárat nyitva tartását, a lift használatot és a szabad közlekedést is jó ha meg lehet oldani, hiszen rengeteg időt tudunk megspórolni, ha a költözést megfelelően készítjük elő. Ha van gondnok, őt is tájékoztassuk az eseményről és ha lehetséges kérhetünk tőle segítséget. Célszerű a liftet megmérni, hogy mi az ami belefér és lifttel szállítható és mi az ami biztosan nem.

Természetesen nem csak panelből végzünk szállítást, bútormozgatást csomagolással ügyfeleinknek, hanem családi házból, tégla épületből is. Akár a teljes család összes ingóságát átszállítjuk az új lakóhelyére. Ha nincs rá kapacitása megbízónknak, akkor segítünk a dobozolásban, és a bútorok szállításra való előkészítésében is. Csomagoló anyagokat és zsákokat tudunk biztosítani.

Ha még nem költözött ügyfelünk, és szívesen igénybe venné segítségünket a költöztetéshez, akkor kérjük jelezze, és segítünk mindenben.

Sokéves tapasztalatainkat szívesen ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk, az árajánlat megbeszélése során elmondjuk a fontos  tudnivalókat. Lakossági költöztetésnél van aki azt sem tudja, hogy kezdjen hozzá az előkészítéshez. De van aki már rutinos helyváltoztatónak számít, rengeteg jó vagy rossz költöztetési tapasztalattal.

Segítség a költöztetéshez

Nyilván mindkét csoport más segítséget, támogatást igényel a költöztetés során, amit mi minden esetben megadunk ügyfeleinknek. Elsősorban szükséges az értéktárgyak, ingóságok megfelelő becsomagolása, kartondobozba, zsákba, stb. A becsomagolt tárgyak dobozait érdemes megjelölni, melyik dobozokban van a porcelán étkészlet, vagy törékeny tárgyak, mely dobozokban a könyvek, ruhanemű stb.

A különleges bánásmódot igénylő tárgyakra különösen vigyázunk. Ez a praktikus, biztonságos elhelyezés mellett a kicsomagolás során is jól jön, mivel ügyfelünk így biztosan tudhatja, hogy melyik dobozban mi található.

olcso-koltoztetesÍrja le, hogy melyik dobozba mi lett becsomagolva.

Célszerű a becsomagolt tárgyakról egy leltárjegyzéket készíteni, hogy biztosan minden megvan-e. A polcokat,  fiókokat  a szekrényekből ki kell venni, külön berakodni, a szekrényajtókat be kell zárni. Széles ragasztószalaggal leragasztani, ezzel megóvni őket a véletlen kinyílástól.

A bútorok épségét könnyen megóvhatjuk, hogy ha széles átlátszó fóliával körbetekerjük őket. Ez egyrészt segít, hogy maguktól ne nyíljanak ki az ajtók menet közben illetve a kisebb karcoktól és egyéb sérülésektől is megvédi a bútorokat. Ha a bútorok nincsenek lefóliázva, igyekszünk úgy pakolni és elrendezni a szállító járművön őket, hogy egyik szekrénynek illetve egyéb bútornak sem legyen semmi baja. A bútorokat elegendő annyira szétszerelni, hogy az akadálymentes közlekedést biztosítva legyen, és kiférjünk a nyílászárókon. Amelyik bútor túl méretes, esetleg nem fér ki az ajtón, és az ablakon sem lehet leengedni kötéllel. Ilyenkor meg kell próbálni szétszerelni, és úgy elszállítani. Bútorszerelésben is számíthatnak ránk, szakszerűen szét és összeszereljük bútorát.

Helykihasználás

Jó megoldás lehet még az autóban lévő hely maximális kihasználása miatt, hogy feltesszük a szekrényeket a költöztető járműre, betesszük a szekrényekbe a dobozokat, zsákokat, és utána rögzítjük az ajtókat. A költöztetés során végig különösen figyelünk, hogy minden tárgy épségben és sérülésmentesen érkezzen a rendeltetési helyére. Általános szabály, hogy a nehezebb tárgyakból kevesebbet tegyünk egy dobozba, a könnyebbekből mehet több is. Figyelni kell rá, hogy a költöztetés során senki se szenvedjen sérülést illetve balesetet sem. Ezért a csomagolásnál és a dobozolásnál akkora súlyt tegyünk egybe, amelyet egy felnőtt ember könnyedén fel tud emelni, és elvinni. Ha ennél nagyobb súly kerül egy dobozba, akkor ügyelni kell rá, hogy ezt egyszerre két ember tudja szállítani, így elosztva a terhelést.

Jó helykihasználás: olcsó szállítás!

Ha jól tudjuk kihasználni a teherautóban a meglévő helyet, akkor kisebb jármű is elég, ezáltal olcsóbbá  válik a költöztetés. Általában minden helyez igyekszünk kihasználni, hogy semmi ne csúszkáljon, mozogjon az autón belül a költöztetés során. A bukó, mozgó bútorokat is rögzíteni kell átkötni, szalaggal leragasztani illetve fóliázni. Fóliázásra az 50cm hosszúságú megfelelő szakító szilárdsággal rendelkező átlátszó műanyag csomagolófóliák az alkalmasak.  Ha érdeklik költözködési tanácsok, ide kattintva olvashat részletes tippeket. Kérésre a csomagolóanyag beszerzésében tudunk segíteni, a dobozokat, csomagolóanyagokat megbeszélés szerint kiszállítjuk. Kérhet különleges szolgáltatásokat is, segítséget a csomagolásban, takarítást, buborékfóliázást is.

Lakossági ügyfeleink költöztetése előtt árajánlatot adunk, kérem töltse ki az űrlapot.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Költöztetés országosanKöltöztetés országosan Fuvarozás, bútorszállítás országosan, Magyarország bármelyik településére elszállítjuk ingóságait. Vidéki útnál 3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén, értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk. Szeretne valamelyik vidéki városba menni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón szállítást, rakodást, úgy, hogy közben tudja, […]
  • Költöztetés XVII. kerületKöltöztetés XVII. kerület Költöztetők a XVII. kerületben Rákosmente, Rákoskeresztúr, olcsón garanciával. Minden autónk pontosan a megbeszélt időben érkezik, a munkát pontosan odafigyelve végezzük, és igényes, tiszta környezetet hagyunk magunk után. Budapesten ingyenesen szállítunk, 0Ft/km, ez a legolcsóbb tarifa tudomásunk szerint. Nem túl járatos a költöztetésben? Semmi gond, segítünk! Korrekt számolható költségekkel, és akciós árakon költöztetünk immár több mint húsz éve. Budapest kerületeiben is vállaljuk, […]
  • Költöztetés csomagolássalKöltöztetés csomagolással Költöztetés csomagolással, buborékfóliázással Budapesten és Pest megyében olcsón. Segítünk a zsákokba pakolni, bedobozolni. Költözés előtt néha hihetetlennek tűnik, hogy egy lakásban található tárgyak hogyan fognak "belemászni" a dobozokba / zsákokba, főleg ha a tulajdonosnak nincsen se ereje, se kedve  napokig csomagolni, dobozolni könyveket, zsákba tenni a textíliát. A gondosan dobozba csomagolt tárgyak sokkal nagyobb védelmet élveznek a szállítás során mintha csak bedobálunk […]
  • FuvarozásFuvarozás Fuvarozás, bútorszállítás csomagolás, zsákolás, dobozolás 100% megbízható költöztető cég 1996-óta. Olcsó költöztetés árak. Bútor szállítás: Elszállítjuk bútorát szétszereléssel, kíméletesen, karcmentesen. Hívjon he szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak rá. Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. […]
  • Költöztetés ÉrdKöltöztetés Érd Fuvarozás Érd 2030 területén ügyfélszolgálat 0-24. Bútorszállítás, csomagolás, fóliázás. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket, zongorát, szekrényeket, mindent, ami egy háztartásban előfordul. Költöztetés panelházban, családi házban, irodaházban akár épületen belül is. A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni, miközben biztos […]
  • Költöztetés XXI. kerületKöltöztetés XXI. kerület Költöztető Budapest XXI. kerület Csepel igényes, gyors csomagolás, rakodás, fuvarozás. Fix könnyen számolható árakkal dolgozunk, csak az elvégzett munkát kell kifizetni. Az általunk nyújtott szolgáltatásokra előzetesen árajánlatot adunk, mivel nagy tapasztalatú kollégáink pontosan meg tudják becsülni a költöztetések várható időtartamát, illetve költségeit. Napközben munkaidőben bármikor várjuk hívását a fenti telefonszámon, illetve árajánlatot is kérhet a fenti menüsorban kattintva. […]