Költöztetés országosan

Fuvarozás, bútorszállítás országosan, Magyarország bármelyik településére elszállítjuk ingóságait. Vidéki útnál 3,5 tonnás járművel kedvezőbbek az áraink, mint a személytaxi szolgáltatás tarifái. Jó helyismerettel rendelkezünk egész Magyarország, valamint az Európai Unió területén, értékeit gyorsan, biztonságosan a helyszínre szállítjuk. Szeretne valamelyik vidéki városba menni, de nem tudja melyik fuvarozó céget válassza? Szeretne olcsón szállítást, rakodást, úgy, hogy közben tudja, hogy vigyáznak értékeire, és különös gonddal kezelik személyes tárgyait? Akkor olvassa el referenciáinkat, és költözzünk együtt vidékre! Kedvező fix árak, kérjen azonnali árajánlatot!

Szolgáltatásaink

 • Lakossági olcsó fuvarozás, bútor szállítás.
 • Egyedi megbízások, Hangszerek, zongora, páncélszekrény, műtárgy.
 • Költöztetés bútormozgatással, akkor is, ha nincs lift!
 • Áruszállítás, áru terítése, árumozgatás kézi rakodás.
 • Olcsó Bútorszállítás csomagolással, dobozolás.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Budapesten valamint 20 km-es körzetében a  felmérés ingyenes.
 • Olcsó költöztetés Budapest és vonzáskörzetében.
 • Segítünk a rakodás előtt és után a takarításban.
 • Kitelepülés Angliába.
 • Angliából hazafuvarozzuk Magyarországra.
 • Lomtalanítás.
 • Németországi kitelepülés
 • Irodák, iroda költöztetés épületen belül is.
 • Raktározás, ha bútorainak elhelyezése gondot okoz.
 • Bútorszerelés, bútor összeállítás, csavarozás.
 • Céges ki és berakodás, irodabútorok, gépek szállítása.
 • Sos költöztetés, a lehetőségeken belül.

Egyre több Budapesti lakos vásárol vidéken házat, ingatlant. Ennek az az oka, hogy a fővárosban egyre drágábbak az ingatlanok, míg vidéken a leépítések és a növekvő elvándorlás miatt egyre olcsóbbak a házak. Ha valaki vidéki családi házat vesz, azt egyrészt befektetésnek vásárolja, másrészt Budapestet elhagyva a vidéki pihenés nyugalmát keresi. Főleg a keleti országrészben csökkentek jelentősen az ingatlan árak és ez jó alkalom lehet a fővárosban lakóknak, hogy saját ingatlant vásároljanak. Ezért a vidéki költöztetések száma is jelentősen megemelkedett az utóbbi években, mi ezt a gyakorlatban is tapasztaljuk. Miben más a vidéki költöztetés, mint a Budapesti? Egyrészt a vidékre költözők általában sokkal több felszerelési tárgyat visznek magukkal, sokkal tovább szokott tartani a költöztetés előkészülete is, a csomagolás, zsákolás, bútorfóliázás. Ameddig a fővárosi költöztetések sokszor fél nap alatt lezajlanak, a vidéki költöztetés sokszor az éjszakába is benyúlik. Mivel cégünk 0-24-órában dolgozik, ezért nem számít, hogy meddig tart a költöztetés, ha szükséges éjszaka is rakodunk.

Kiegészítő szolgáltatásaink:

 • Bútorszerelés, bútorfóliázás: ha szükséges lapra szereljük bútorát, és fóliába csomagoljuk. Így kevesebb helyet is foglal a szállításnál, könnyebb mozgatni, és az új helyén pedig összeállítjuk.
 • Takarítás a költöztetés előtt és után: (kitakarítunk beköltözés előtt, ahonnan pedig ügyfelünk kiköltözik, ott kitakarítunk a kiköltözés után.
 • Csomagolás: Segítünk a csomagolásban: dobozokba tesszük a nehezebb tárgyakat, könyveket, stb. zsákokba pedig a ruhaneműket illetve a lakástextilt. Ezt a szolgáltatást azoknak érdemes igénybe venni akik nem rendelkeznek segítővel, idősek, betegek, stb. Csomagolóanyagot tudunk biztosítani.

Előfordulhat, hogy valaki vidékről szeretne Budapestre költözni, természetesen ebben az esetben is számíthat ránk. Vidéki tarifáinkat úgy állítottuk össze, hogy megérje minket választani a szállításhoz, hiszen ezt a kedvező árat csak nagyon kevesen tudjuk vállalni.

Céges költöztetés

Nem csak lakossági költöztetést vállalunk vidékre, hanem cégeket is költöztetünk vidéki városokba. Mindegy, hogy csak egy irodát kell költöztetni vidékre, vagy egy teljes irodaházat, megoldjuk a feladatot. Nagy kapacitással rendelkezünk, és a költöztetés portfólión belüli össze kihívásnak eredményesen tudunk megfelelni. Az iroda költöztetések során vállaljuk:

Mivel több mint húsz éve végzünk céges költöztetést nem csak vidéken hanem Budapesten is ezért nagy gyakorlatunk van, és minden felmerülő problémára megkeressük a legoptimálisabb megoldást. Ha Önnek cége van és vidéki költöztetés előtt áll akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, és szakértő segítségét kérni. Akár a tervezéstől kezdve az előkészítésen keresztül a végleges elhelyezésig segítséget tudunk nyújtani a vidéki költöztetés lebonyolításában.

Cégek, iroda költöztetés

 • Dokumentációk, bedobozolt iratok stb. szállítását.
 • Irodagépek, berendezések csomagolását, rakodását, szállítását, kirakodását.
 • Költöztető autó biztosítása nagy távolságú fuvarokhoz.
 • Tehertaxi biztosítása vidéki fuvarokhoz.
 • Rendszeres, illetve eseti jellegű vidéki fuvarozást, szállítást.
 • Nehéz bútorok, páncélszekrények vidéki szállítását, mozgatását.
 • Műszerek, műszaki cikkek szállítását, mozgatását.
 • Vidéki irodák átköltöztetése akár épületen belül is lehetséges.
 • Komplett irodák, cégek, irodaház, központ vidékre költöztetését

Ha esetleg olyan különleges dolgot kell szállítani amelyik méretei, kiterjedése vagy súlya miatt különleges bánásmódot igényel, akkor is kereshetnek bennünket, hiszen fuvaroztunk már több milliós hangversenyzongorát, összeszerelt épületet és még Dinoszauruszt is, tehát bátran vállaljuk a kihívásokat. Ha nehezen hozzáférhető helyről kell kivenni súlyos tárgyat, a helyszíni felmérés után kidolgozzuk a megfelelő eljárást és elvégezzük a feladatot, hiszen nekünk nincsenek problémák, hanem megoldandó feladatok vannak.

Lomtalanítás országosan

Ha esetleg olyan helyre költözik, ahol az előző tulajdonos otthagyta a felesleges tárgyait, lomokat és szeretne költözés előtt kilomtalaníttatni ebben is tudunk segíteni, költözzön be a már kitakarított tiszta házba! Akár teljes nagytakarítással is. A költöztetés előtti lomtalanítás teljes egészében ránk bízhatja. Mielőtt beköltözne egy házba, győződjön meg róla, hogy az előző lakó felesleges ingóságai ne vegyék el a helyet az Ön tárgyaitól. Általában érdemes az új ingatlant bejárni a pincétől a padlásig, és felmérni, hogy van-e valami lomtalanítani való. Mivel senki sem hív szívesen lomisokat abba az épületbe ahova be szeretne költözni, ezért célszerű olyan csapatot hívni akik jártasak ebben.

Az otthoni lomtalanításhoz hívjon bennünket, egy megbízható emberekből álló, gyakorlott költöztető csapatot akik tudják, hogy hogyan kell hozzá kezdeni a pakoláshoz, takarításhoz, hogyan kell szelektálni a hulladékot, és hogyan kell azt összepakolni szállításhoz tisztán és balesetmentesen. Minden munkát módszeresen és alaposan végzünk el, tudjuk, hogy a jól végzett munka jó ajánlólevél is egyben. A lomtalanítások során általában a nagyobb darabokat hordjuk ki először, és  hulladékeltakarítással végzünk. Előfordulhat, hogy a lomtalanítás veszélyes hulladékot is tartalmaz ilyenkor gondoskodunk a mentesítésről illetve a fertőtlenítésről is, ha szükséges. Mindegy, hogy magasan van a padlás amelyiket ki kell pakolni, vagy nedves pincéből kell kilomtalanítani, precíz és tapasztalt munkavégzésünkre számíthat. Ha lomtalanításhoz kér árajánlatot, mindenképpen célszerű nagyjából tudni, hogy mekkora alapterületű helyiségekből kell kipakolni, hol helyezkedik el a helyiség (tetőtér, emelet, pince, stb és mit kell lomtalanítani. Fontos még, hogy van-e lift, egyéb eszköz ami igénybe vehető). Ha szükséges munkatársaink Budapest és 20km -es körzetén belül szívesen ingyenesen felmérik az elvégzendő lomtalanítást. Ha vidékre kérnek lomtalanítás szolgáltatást az mindenképpen előzetes egyeztetést igényel.

Mivel mindegyik költöztetői feladat különbözik a másiktól, a főbb árainkat megtalálja az Áraink menüpontban, vagy kérhet komplett árajánlatot is az elvégzendő munkára. Végleges és pontos árat az összes körülmény megismerése után tudunk adni. Nem féljen a költöztetéstől, lehet ezt gördülékenyen és vidáman is csinálni. Keressen bátran bennünket, kérjen árajánlatot!