Segítünk a költözés előtt és után!

Takarítás, tisztasági festés a költöztetés után? Igen, a Q-far Trans-nál ez lehetséges! Hívjon bennünket és mondja el miben segíthetünk? Levesszük válláról a munka terheit és a költözéssel járó stresszt.

Ez a munka nem könnyű, ha valaki egyedül van. Ha nem tud igénybe venni segítséget, vagy esetleg nincs ideje az előkészületekre.

Mi gondoltunk erre az esetre is. A segítségére leszünk a költöztetés probléma mentes lebonyolításában Önnek!

Vegye igénybe különleges szolgáltatásainkat

Ha igényt tart a segítségünkre, akkor a költöztetés előtt segítünk összerámolni, zsákba tenni,  bedobozolni a használati tárgyait. A bútorokat lefóliázzuk, előkészítjük a szállításra. Szakszerű költöztetés leltárjegyzéket készítünk. Így a szállítás végén minden a helyére kerülhet.

A berakodás után, az üres lakást kitakarítjuk, és tisztán adjuk át.

Természetesen ki lehet választani, hogy csak tisztasági takarítást szeretne, vagy teljes nagytakarítást.

Arra is lehetőség van, hogy az új lakásban, ahova költöztetünk, a kirakodás előtt kitakarítsunk. Így Önnek ezzel sem kell fáradnia.

Költöztetés, csomagolás, dobozolás, takarítás.

A fentiek előzetes egyeztetést igényelnek. Elsőként ügyfelünk elmondja, hogy mit szeretne pontosan, mi elmondjuk, hogy ez hogy lehetséges a gyakorlatban. Utána árajánlatot adunk. Az árakkal és részletekkel kapcsolatban kérem keresse munkatársunkat.

Költöztetés Budapesten és országosan 1996-tól. Budapesten ingyen szállítunk, nincs Km díj. Bútorszállítás, csomagolás, fóliázás. Szállítunk bútorokat, berendezési tárgyakat, bedobozolt ruhaneműket.

Zongorát, szekrényeket, mindent ami egy háztartásban előfordul.

Költöztetés panelházban, családi házban, irodaházban akár épületen belül is. A QFAR-trans 1996 -óta áll a cégek, 2000-óta a lakosság szolgálatában. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Olcsó Budapesti költöztetés árak.

Szeretne gyorsan, olcsón, nyugodtan költözködni? Nálunk biztos lehet benne, hogy értékei jó kezekben vannak. Válasszon bennünket. Garancia, 100% elégedettség! Tudjuk, hogy a folyamatos megrendelések és visszatérő ügyfelek feltétele a bizalom.  Elvünk, hogy olyan munkát végezzünk a megrendelő részére, amilyen munkát mi is szeretnénk kapni.

Ezért kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy tisztességes munkával, és gyakorlatunkkal, tapasztalatunkkal segítünk.

Precízen dolgozunk a berakodás és fuvarozás előkészítése illetve lebonyolítása során. Szeretnénk, hogy megrendelőnk elégedetten dőljön hátra a nap végén. Összefogtunk, és létrehoztuk ezt a weboldalt.

Aki bennünket választ minden fontos információt megkaphat a költöztetés tervezéséről, tippeket a csomagoláshoz, dobozoláshoz.

Továbbá egyáltalán hogyan fogjon hozzá az előkészítéshez. Az előkészítés és a teljes folyamat sok apró és több nagyon fontos elemet tartalmaz. Csomagolás, dobozolás, rendszerezés, pakolás, a környezet, az útvonal felmérése. Ezek megfelelő megtervezése jelentős költségmegtakarítást eredményez. Az értékek, személyes használati tárgyak védelme különösen fontos.

Nem mindegy, hogy mit mibe és hogyan csomagolunk, és a szállítás során. Valamint hogyan helyezzük ezt el a gépjárműben.

Fuvarozás, tehertaxi

Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Bútorszerelés a szállítás előtt és után!

Fuvarozás bútorszállítás csomagolás, zsákolás, dobozolás 100% megbízható költöztető cég 1996-óta. Olcsó költöztetés árak.

Bútor szállítás

Elszállítjuk bútorát szétszereléssel, kíméletesen, karcmentesen. Hívjon he szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak rá.

Munkatársaink leinformálható, józan életű megbízható, erős szakemberek.

Minden munka elvégzése előtt, árajánlatot adunk. Ez úgy történik, hogy Ön felveszi velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy a fent látható telefonszámon. Ezután munkatársunk visszahívja Önt, információkat kér a szállítással és rakodással kapcsolatban. Mikor, hol, hány emberrel kell elvégezni, mekkora lesz a az elvégzendő munka mérete. Valamint hogy milyen plusz szolgáltatásokat szeretne megrendelni tőlünk (költöztetés csomagolással, költöztetés takarítással, stb.).

Ezután ingyenesen árajánlatot adunk.

Budapesten illetve 25km-es körzetén belül kívánságra ingyenesen házhoz megyünk felmérni az elvégzendő munkát. Ha ügyfelünk tetszését elnyerte az általunk ajánlott ár, akkor egyeztetjük a részleteket, az időpontot. Elmondjuk hogy Önnek mi a teendője ezzel kapcsolatban.

Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel.

Tanácsokat adunk a költöztetéssel kapcsolatban. Megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, bosszúságot takaríthat meg. Vegye igénybe tudásunkat!

Költöztetés árak:

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk, ez függ a munkavégzés helyétől, idejétől, stb.

Az olcsó költöztetés árak segítségével Ön könnyedén kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a szállítás. Illetve a ki és berakodás. Nehéz tárgyak szállítására (pianínó – zongora, páncélszekrény, gépek, stb.) egyedi árakat határozunk meg, megbeszélés alapján. Ezekre az órabéres költöztetési díjrendszer nem vonatkozik! Árak, részletek itt találhatók

A Kapcsolat menüpontban megtalál minden elérhetőségünket.
Költöztetés árajánlat kérés itt!

Miért válassza költöztető cégünket?

 • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára.
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, nem gond.
 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés -ben is, sok országban költöztettünk már.
 • Biztosítással rendelkezünk.

Tel: 06 30 280-2500

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Kapcsolódó bejegyzések

  • Szolgáltatásaink országosanSzolgáltatásaink országosan Fuvarozás, szállítás, költöztetés csomagolással, bútormozgatás Budapesten és országosan 0-24. A költöztetés egész embert kívánó feladat. Minden nap órákon keresztül nehéz súlyokat és terjedelmes bútorokat kell rakodni. Közben vigyázni kell a saját testi épségre és a szállított értékek épségére is. Ezért elsősorban fizikailag és mentálisan is egészségesnek kell lennie a költöztető munkatársaknak. Különben nem fogják tudni elvégezni a feladatot. Mi sokat teszünk azért, hogy a jó […]
  • FuvarozásFuvarozás Hívjon ha szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak rá. Fuvarozás országosan 1996-óta. Bútorszállítás csomagolás, zsákolás, dobozolás 100% megbízható költöztető cég. Olcsó költöztetés árak. Bútor szállítás: Elszállítjuk bútorát szétszereléssel, kíméletesen, karcmentesen. Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül! Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Bútormozgatás csomagolással, […]
  Facebook