Fuvarozás

Hívjon ha szeretné, hogy olyan cég fuvarozza a bútorát, akik vigyázni is tudnak ráFuvarozás országosan 1996-óta. Bútorszállítás csomagolás, zsákolás, dobozolás 100% megbízható költöztető cég. Olcsó költöztetés árak. Bútor szállítás: Elszállítjuk bútorát szétszereléssel, kíméletesen, karcmentesen.

Bútorszállításnál az olcsó a drága, mi vigyázunk értékeire felár nélkül!

Nagy méretű tömörfa bútorok mozgatását is vállaljuk, óvatos munkavégzés. Bútormozgatás csomagolással, buborékfóliázás. Bútorszerelés a szállítás előtt és után! Vállaljuk, hogy az általunk kiszállított bútoráruházakban vásárolt lapra szerelt bútorok összeszereljük, összeállítjuk.

A szállítás előtt és után problémát szokott okozni, hogy a bútorokat hogyan szereljük szét illetve össze. Sokféle beépített bútor van, amelyet egyedül sem összerakni, sem szétszedni nem lehet. Manapság már az Ikeás bútorok 90%-a a helyszínen szerelhető.

Lapra csomagolva árusítják.

Az ilyen jellegű bútorok nagyon vékony pozdorja anyagból készülnek. Az ilyen jellegű kényes bútorokat jobb szétszerelve szállítani, majd a végleges helyén újra összeszerelni. Nem viselik el jól az összeszerelt állapotban történő mozgatást. Mivel eleve úgy is tervezték, hogy összeszerelés után beállítják a helyére. Utána onnan nem mozdul többet.

Miért minket válasszon?

 • Weboldalunkon a valós ügyfeleink írnak értékeléseket rólunk.
 • Bírjuk a munkát, edzettek vagyunk, nem fáradunk el könnyen.
 • Biztosítással rendelkezünk.
 • Online is kérhet árajánlatot, helyszíni felméréssel is tudunk pontos árat adni egy munkára.
 • Olcsó költöztetés árak
 • A csomagolást, bútorszerelést, takarítást is ránk bízhatja, tehát komplex szolgáltatásokat kap.
 • Nehéz tárgyak szállítását, mozgatását is vállaljuk, jakuzzi, zongora, páncélszekrény, gépszállítás nem gond.
 • Sok éve dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk.
 • Megbízható leinformálható munkatársakkal dolgozunk.
 • Vigyázunk értékeire, mintha a sajátunk lenne.
 • Költöztetés országosan
 • Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetés -ben is, sok országban költöztettünk már.

Mennyibe kerül a költöztetés?

A költöztetés árát általában a két hely közötti távolság, határozza meg, a költöztetést végző munkatársak száma (rakodók) és az eltelt idő. Ezekből az összetevőkből kalkuláljuk ki az árat.

Csak az elvégzett munka után kell fizetni.

Olcsó, ár/ érték szempontjából kiváló árakkal dolgozunk, amelyet bárki megengedhet magának. Gyorsan dolgozunk, ügyfeleink értékeire kiemelten vigyázunk. Erős munkatársakkal dolgozunk, hogy a neház tárgyak emelése se okozzon problémát.

Ha árajánlatot kér e-mailben akkor 24 órán belül elküldjük árajánlatunkat.

Az árajánlat kitöltése előtt gondolja át, hogy pontosan milyen feladatokkal bízna meg bennünket? Mit, honnan és hova kell fuvarozni, rakodni. Nehéz tárgyak szállítására (pianínó – zongora, páncélszekrény, gépszállítás stb.) egyedi árakat határozunk meg, megbeszélés alapján. Ezekre az órabéres költöztetési díjrendszer nem vonatkozik! Árak, részletek itt találhatók

olcso-koltoztetes

Megbízhatóság

Kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy tisztességes munkával és gyakorlatunkkal, tapasztalatunkkal segítünk. A berakodás és fuvarozás előkészítése illetve lebonyolítása során végig számíthat ránk.

Olcsó költöztetés árak, megbízható munkatársak.

Megbízható munkatársainkkal több éve dolgozunk együtt, minden szempontból leinformálhatóak vagyunk. Megbízható több mint húsz éves céges háttér, korszerű szállító járművek, eszközök a költözéshez. Ha bennünket választ visszatérő ügyfelünk lesz.

Olcsó költöztetés árak

Budapesten illetve 25km-es körzetén belül ingyenesen házhoz megyünk felmérni az elvégzendő munkát.

Ha ügyfelünk tetszését elnyerte az általunk ajánlott ár, akkor egyeztetjük a részleteket.

Megbeszéljük az időpontot, elmondjuk hogy Önnek mi a teendője ezzel kapcsolatban. Ha Ön tanácstalan a felmérést illetően, kollégáink szívesen segítenek helyszíni felméréssel. Tanácsokkal segítünk a költöztetéssel kapcsolatban. Bútorszerelés, csomagolás, zsákolás, takarítás.

Megosztjuk tapasztalatainkat, amellyel sok időt, pénzt, bosszúságot takaríthat meg, vegye igénybe tudásunkat!

Lomtalanítás Budapesten és országosan

Vállalunk lomtalanítást, pince és padlást teljes kipakolását takarítással is! Hívjon bennünket, ha nem tudja a felhalmozódott szemetet, régi bútorokat stb. tárolni, és el szeretné vitetni. Lomtalanítunk panelházból, családi házból, lomtalanítás, a pincéből és a padlásról is.

Hívhat bennünket akkor is, ha új helyre költözne. Azonban előtte a helyszínen lévő összegyűlt lomokat, hulladékot, stb. el kell takarítani. Ha nincs rá kapacitása, eszköze, kedve, stb. akkor hívjon és megoldjuk.

Milyen szempontok alapján célszerű költöztető céget választani?

 • Tapasztalat: Keressen tapasztalattal rendelkező költöztető céget. Az idővel szerzett tapasztalat segít a hatékony szolgáltatások és a problémamegoldás képességének kialakításában. Cégünk több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezi a fuvarozás és költöztetés területén.
 • Engedélyek: Győződjön meg arról, hogy a választott cég rendelkezik a szükséges engedéllyel a fuvarozáshoz, költöztetéshez. Ez biztosítja, hogy hivatalosan működik, és betartja az összes szükséges szabályozást.
 • Ajánlások és vélemények: Kérjen ajánlásokat  a cégről vagy olvassa el az online véleményeket. Az emberek tapasztalatai sokat elárulhatnak a cég minőségéről.
 • Szolgáltatások: Győződjön meg arról, hogy a cég kínálja azokat a szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van. Például, ha nem csak szállítja, hanem csomagolja is a holmijait, akkor olyan cég lehet ideális számára, amely mindkét szolgáltatást nyújtja.
 • Rugalmasság: Fontos, hogy a cég rugalmas legyen az időpontok és az egyedi igények tekintetében. Egy jó cég hajlandó alkalmazkodni az Ön egyedi helyzetéhez.
 • Munkatársak: Győződjön meg arról, hogy a cég alkalmazottjai képzettek és tapasztaltak. A jó szakemberek hatékonyabban és gondosabban kezelik a költözést.

Összességében a jó költöztető cég megbízható, tapasztalt, jól biztosított és széles körű szolgáltatásokat kínál. Az alapos kutatás és a referenciák ellenőrzése segít megtalálni a legmegfelelőbb céget az Ön költözéséhez.

Költöztetés árak

Minden munkára egyedi árajánlatot adunk, ez függ a munkavégzés helyétől, idejétől stb. Az olcsó költöztetés árak segítségével Ön könnyedén kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a szállítás. Illetve a ki és berakodás. Online űrlapon keresztül 0-24-órában kérhet árajánlatot költöztetésre, lomtalanításra, bútorszállításra.