Költöztetés csomagolással

koltoztetes-csomagolassalKöltöztetés csomagolással, buborékfóliázással Budapesten és Pest megyében olcsón. Segítünk a zsákokba pakolni, bedobozolni. Költözés előtt néha hihetetlennek tűnik, hogy egy lakásban található tárgyak hogyan fognak „belemászni” a dobozokba / zsákokba, főleg ha a tulajdonosnak nincsen se ereje, se kedve  napokig csomagolni, dobozolni könyveket, zsákba tenni a textíliát.

A gondosan dobozba csomagolt tárgyak sokkal nagyobb védelmet élveznek a szállítás során mintha csak bedobálunk mindent erős zsákokba.

A törékeny tárgyakat célszerű újságpapírba csomagolni és ezután erős költöztető dobozba rakni. Ugyanígy a könyveket és egyéb sérülékeny tárgyakat is dobozba kell tenni. A könnyebbek mehetnek a nagyobb dobozokba, a nehezebb tárgyakat pedig tegyük kisebb és erősebb dobozba. Így kevésbé kell félni tőle, hogy kiszakad, másrészt nagyobb a valószínűsége, hogy fel is tudjuk emelni a költöztetés során.

A munkavégzés alatt végig ügyelünk a tárgyak és dobozok épségére. Ezért ugyanolyan állapotban kerülnek vissza azok a tulajdonosához, mint amikor a költöztető járműbe tettük. Tapasztalat, hogy az emberek nagy többségének egyre kevesebb ideje van.

Ezért ha igény van rá, akkor segítünk bedobozolni a használati tárgyakat, ruhaneműt, textíliát, könyveket stb.

Mi a munka során vállaljuk, hogy előzetes egyeztetés után a megadott időben a helyszínre megyünk, segítünk mindent becsomagolni, bedobozolni. Kívánságra  a dobozokat valamint a csomagoló anyagot a helyszínre szállítjuk. Ugyanígy az új helyen segítünk, hogy a költöztetés után a használati tárgyak a helyükre kerüljenek. Segítünk a kicsomagolás során, hogy megbízónknak minél kevesebb időt kelljen a csomagolással, dobozolással töltenie.

Olcsó költöztetés, kedvező árak!

Kinek javasoljuk ezt a megoldást:

 • egyedülálló személyek, akiknek nincs segítségük a költözködéshez
 • idős embereknek, akik nem bírják a költöztetéssel járó fizikai megterhelést, stresszt
 • kismamáknak, beteg és segítségre szoruló embereknek
 • azoknak akiknek idő hiányában sürgős a költözködés és nincs idejük be / kicsomagolni

Hogyan csomagoljak be költözésnél?

A költözési csomagolás sok időt és erőfeszítést igényel, de néhány egyszerű tipp segíthet, hogy gördülékenyebb legyen az egész folyamat:

Vegye figyelembe a tárgyakat és a dobozokat: Az első lépés a megfelelő dobozok, szalagok és csomagoló anyagok beszerzése. Vegye figyelembe a különböző tárgyak méretét és formáját, és válassza ki a megfelelő méretű és erősségű dobozokat.

Címkézze a dobozokat: A dobozok címkézése nagyon fontos, hogy könnyen megtalálja, amire szüksége van, amikor már megérkezik a célállomásra. Címkézze a dobozokat a tartalmukkal és az általuk tartalmazott szobával.

Csomagolja be az összes tárgyat: A költözéshez szükséges, hogy minden tárgyát becsomagolja, különösen a törékeny tárgyakat. Használjon buborékfóliát, újságpapírt, védőlemezeket vagy más csomagoló anyagokat, hogy megóvja a tárgyakat a sérülésektől.

Tartsa az összes fontos dokumentumot és értéktárgyat külön: Ne csomagolja be az összes fontos dokumentumot és értéktárgyat a többi tárgy mellé. Tartsa őket külön, biztonságos helyen, és vigye magával a költözés során.

Csomagoljon előre: Kezdje el a csomagolást időben, legalább egy héttel azelőtt, hogy el kellene kezdenie a költözést. Így elkerülheti a rohanást és az utolsó pillanatban bekövetkező stresszt.

Csomagolja azonos tárgyakat egy dobozba: Vegye figyelembe, hogy az azonos típusú tárgyakat tegye egy dobozba, hogy könnyen áttekinthető legyen, és egyszerűbb legyen kicsomagolni.

Jelölje meg a sérülékeny dobozokat: Ha van olyan doboz, amely sérülékeny tárgyakat tartalmaz, címkézze meg azt is, és írja rá, hogy „törékeny”.

Helyezze a súlyos tárgyakat a doboz aljára: Ha súlyos tárgyakat kell csomagolni, helyezze őket a doboz aljára, és fedje be őket

Költözésnél mire figyeljek?

Költözésnél fontos, hogy előre tervezd és gondosan szervezd meg a folyamatot, hogy a lehető legkevesebb stresszel és problémával járjon. Az alábbiakban összefoglalok néhány fontos dolgot, amire érdemes figyelni:

Időpontok: Határozd meg, mikor kell elhagynod a jelenlegi lakásod, és mikor tudsz beköltözni az új helyre. Fontos, hogy ezeket az időpontokat előre egyeztesd a bérlővel, az ingatlanügynökséggel vagy az új tulajdonossal.

Csomagolás: Készíts egy részletes listát arról, hogy mit kell csomagolni, és melyik dobozba kell tenni. Fontos, hogy a dobozokat jól címkézd, hogy könnyen megtaláld, amit keresel. Ha a csomagolásban segítséget kérnél, akkor keresd az erre szakosodott cégeket.

Szállítás: Gondold át, hogyan szállítod majd a holmijaidat az új helyre. Ha saját autód van, akkor tervezd meg a pakolást és a szállítást úgy, hogy minden biztonságban legyen. Ha bérautót szeretnél, érdemes előre foglalni.

Rendelkezésre álló tér: Győződj meg arról, hogy az új helyen van e elegendő tárolóhely a bútoraidnak és holmijaidnak. Ha szükséged van extra tárolóhelyre, érdemes előre intézni.

Lakás állapota: Mielőtt beköltöznél az új helyre, győződj meg arról, hogy az állapota megfelelő. Ellenőrizd, hogy minden működik-e, és nincsenek-e sérülések a falakon, padlón, stb.

Költöztető cég: Ha profi segítségre van szükséged a költözés során, érdemes időben keresni egy megbízható költöztető céget. Összehasonlíthatod az árakat, keresd a cégek véleményeit és referenciáit.

Ügyintézés: Gondoskodj arról, hogy minden fontos ügyintézésed meglegyen az új címedre. Ne felejtsd el átíratni a lakcímkártyádat, valamint az egyéb fontos dokumentumaidat.

Az előzetes tervezés és alapos előkészület segítségedre lesz a költözés során, így a lehető legkevesebb stresszel és problémával tudsz majd átköltözni az új helyre.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne velünk költöztetni, kérem keressen bennünket. Ezután megbeszéljük az elvégzendő munkát, és ingyenes árajánlatot adunk. A megadott időpontban pontosan a helyszínre érkezünk, és elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

Érdeklődni: Temesvári Tibor: 06 30 280-2500

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet